така, спирам да се ровя и пущам нова тема, защото, честно казано, нямам нерви. след 5 годино ходене по мъките, снощи за 1-ви път видях, така желаните 2 чертички. не че съм си мислела, че съм бременна, дори напротив, но вчера си купих тест (за мое учудване в кутийката имаше 2), защото днес имах час при гинеколог, за да ми види странното кървене и за всеки случай, ако случаааааааааайно има някаква бременност, да не пия някакви лекарства. (дали ме разбрахте...
, но не мога да си събера мослите). та, направих теста и за мое голямо учудване - положителен, е с малко по-бледа тестова линия, ама я има. казвам голямо учудване, защото си мислех, че пак имам задържан фоликул. викам си, ще повторя теста на сутринта и ще направя кръвен тест. е, резултата е: 2-ри положителен уринен с още по-бледа 2-ра линия от снощи и резилтат от кръвния - 194.88 при референтни от 0 до 8.
датите са такива:
последма менструация 11.01.2009, вероятна овулация 25-26.11.2009, трябваше да ми дойде на 10.02.2009 (но много пъти ми е закъснявало). на 12.02. леко, розово зацапване. така до 16.02., когато стана кафяво.
спирам за сега, ще пиша от къщи