0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

ЕТ на замразени ембриони
« -: Април 14, 2007, 20:48:42 pm »
Здравейте момичета!Предстои ми трансфер на замразени ембриончета.Прочетох почти всичко по темата във форума-винаги се пие нещо за лигавицата!Учудва ме,че доктора каза да си запиша час за 10-я ден и да не пия нищо?

*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
Re: ЕТ на замразени ембриони
« Отговор #1 -: Април 15, 2007, 11:13:04 am »
Всичко е строго индивидуално. Това, че тук пише нещо не означава, че при теб задължително трябва да бъде по същия начин. Слушай доктора си и вярвай в положителния резултат. Успех.  :D :crossfingers:
*
« Отговор #2 -: Април 15, 2007, 12:35:42 pm »
Danny S,както ти е писала и naha всичко е индивидуално миличка.Доклтора сам преценява дали да взаема6 не6то или не.Изпълняваи препоръките му и успех. :bighug: :crossfingers:
« Отговор #3 -: Април 15, 2007, 19:05:25 pm »
Благодаря момичета :bighug:И аз така си казвам,ама нали за толкова години и толковаразмотаване все се страхуваме да не пропуснем нещо по собствена вина :?

« Отговор #4 -: Април 16, 2007, 10:02:18 am »
Здравей, Дани!
Да се включа и аз, макар че са ти отговорили момичетата - не е задължително да пиеш нещо. Например, аз съм с много хубава лигавица и не пих нищо преди трансфера (не че нещо стана, ама... айде сега, това е подробност).
Успех, не се притеснявай! След трансфера така или иначе ше блъскаш утрогестан  :wink:

Поздрави!
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

*
« Отговор #5 -: Април 16, 2007, 10:17:21 am »
Здрасти, Дани.
Аз абсолютно нищо не съм пила за лигавица. Моята е 12-15 мм по време на ову.
Отидох ден преди ову при док и веднага ми сложиха прегнил. След два дни отидох на преглед, видя се току що спукан фоликул и започнахме да броим дните до трансфера. Ембрионите ме бяха замразени на 4-ти ден и ми ги върнаха на 4-ти ден след ову. После схемата с утрогестан си я знаеш. :wink:
Желая ти много късмет. Дано ти си изключението, което да потвърди правилото за ниската успеваемост при замразени ембриони. :D

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
« Отговор #6 -: Април 18, 2007, 12:30:55 pm »
 Благодаря ви момичета, много сте мили :bighug: ама нали  ми върви като на бясно куче тоягите :crazy:-от вчера съм с температура, антибиотици, аспирини, аналгини...май ще остана за лятото! Май живота има по-различни планове за нас :D