0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте, аз съм съвсем нова - и във форума, и в бебеправенето (буквално на 1 ден;-). Вчера правихме бебе-опит с моя мъж, сутринта БТ (ректално измерена) ми беше 37.3, днес е 37.2. 37.3 е най-високата ми измерена стойност този месец и в същия ден на измерването й правихме и опита. Въпросът ми е дали вече е била минала ову-то или има някакви шансове да сме уцелили "нещо";-) Благодаря предварително за отговора;-)
« Последна редакция: Февруари 07, 2009, 22:13:13 pm от WalqM »
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
здравей!

ето тук - http://calendar.zachatie.org/work/HelpWhyCalendar - можеш да прочетеш обяснение на графиките, на значението на стойностите на базалната температура, кога се покачва, кога спада, какво означава това и т.н.
препоръчвам да прочетеш целия материал и ще научиш много полезни неща за определяне на овулацията ти.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!