Изследвания, правени в Кандиларов:
17.12.2005г. - Изследван еякулат. Банална флора, Кандида, Микоплазми - не се изолират. Т.Вагиналис - отрицателен.
Левкоцити (-)
19.01.2006г. - Урина - не се изолира нищо. Еякулат - флора, Кандида, Микоплазми - не се изолират. Т.Вагиналис -
положителен.
Левкоцити (-)
10.02.2006г. - Изследван еякулат. Банална флора, Кандида, Микоплазми - не се изолират. Т.Вагиналис - отрицателен.
Левкоцити (-). Тест за хламидии -
Хламидия: PCE C.trachomatis антиген - 0.495, cut-off 0.391 - положителен.
Между трите изследвания не е пил нищо. При мен изследване на 07.02.2006г. в Цибалаб:
ДНК тест за хламидия - отрицателен. Не се изолират аеробни патогенни микроорганизми, не се изолира кандида. Но: Микроскопски препарат за влагалищна чистота - Много лактобацили, умерено количество епителни клетки, голямо количество левкоцити, при преценка
суспектни данни за трихомони. Тия в Цибалаб не ползват ли приетите степени за влагалищна чистота: първа, втора ...?
(А аз си мислех, че изследването за трихомони се подразбира в МБ изследване на влагалищен секрет.) Ще трябва да пусна ново изследване за трихомони след като свърши М.
Но: може ли трихомоните да изчезнат от самосебе си при него?
Възможно ли е мъжът да има хламидия, партньорката не? (Имаме подобни кръвни резултати от преди години - при мен нула, при него - гранична отрицателна ст-ст). Някой разбира ли го тоя тест за хламидия, направен от него, какъв е.
Баси бъркотията, бих казала