0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

търся добър гинеколог в Пловдив
« -: Март 10, 2006, 12:09:13 pm »
Здравейте на всички, надявам се настроението да ви да е добро днес.
ако някой може да ми препъръча добър специалист гинеколог в пловдив ще съм благодарна,имам ПКЯ, отделно пия парлодел за високия си пролактин, а един двама лекари ми говорят и за оперативно лечение но ми се струва, че никой от тях не ми направи необходимите изследвания за да установи необходимост от такава. отделно от около доста време се опитваме да забременея но уви/5 год./незнам къде да отида.в софия съм ходила при проф.Докумов - ендокринолог, който ми откри и високия пролактин, но това беше преди около 8год.
От тогава си пия парлодела, но ми казаха също че той ще ми помогне само да ми идва цикъла, но не и да забременея. всичко ми толкова объркано........благодаря на всички, които ще ми пишат
успех и на вас. Rolling Eyes :D[color=blue
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
Re: търся добър гинеколог в Пловдив
« Отговор #1 -: Март 10, 2006, 12:17:44 pm »
Пробвай при д-р Даскалов клиника Торакс!
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
« Отговор #2 -: Март 10, 2006, 12:29:16 pm »
благодаря ти,нещо повече можеш ли да ми кажеш за него?
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
« Отговор #3 -: Март 10, 2006, 12:37:28 pm »
Цитат на: pepina_b
благодаря ти,нещо повече можеш ли да ми кажеш за него?

Ами момичетата които са го посещавали имат добри отзиви от него, аз лично не съм, но лошо мнение досега не съм чула. Затова го препоръчвам. Иначе няма договор със здравната каса доколкото знам, ала Мели ако се включи ще знае със сигурност.  :D
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #4 -: Март 10, 2006, 12:48:56 pm »
аз също ти препоръчвам да отделиш времето и средствата за една консултация при д-р Даскалов от Торакс. виж и чуй човека, пък оттам нататък ти ще си прецениш дали да му се довериш или не.
аз съм софиянка, но съм пътувала до Пловдив и съм му била пациентка. впечатленията ми са отлични - и от лекаря, и от човека.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #5 -: Март 10, 2006, 12:55:26 pm »
благодаря ви момичета, ще му потърся координатите и ще пробвам
успех и целувки :)
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #6 -: Март 10, 2006, 13:16:45 pm »
Пепина, координатите ги има на сайта ни, ето ги:

Пловдив Специализирана Акушеро - гинекологична клиника Торакс
ул. "Димитър Цончев" №5, сл. тел. 032/621 620, Клиника Торакс
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #7 -: Март 10, 2006, 13:48:30 pm »
И аз съм за д-р Даскалов! Много е добър и отделя изключително много внимание на всичко.
« Отговор #8 -: Март 10, 2006, 13:57:40 pm »
БЛАГОДАРА ВИ, СУПЕР СТЕ
надявам се да има скорошно развитие и на вашите грижи, а моите терапии може би тепърва ще започват
ще ви пиша като има развитие или разбера нещо повече от това което до момента са ми предписвали и обяснявали
« Отговор #9 -: Март 10, 2006, 14:45:05 pm »
:oops:
лошото е че наистина не искам да клеветя никого,но много от лекарите просто гледат на теб като на стока, а не като на живо същество с чувства и проблеми, човек губи вяра и на лекари и на медицина въобще, започвеш да мислиш че проблемите са ти нерешими,губиш желание за всичко.......
« Отговор #10 -: Март 10, 2006, 17:54:36 pm »
момичета сетих се нещо друго да ви питам:
може ли да се установи спонтанен аборт при преглед, сигурно въпроса ми е неразбираем и неясен, но ще се опитам да обясня. това не беше скоро, но след поредното закъснение на цикъла /около 4мес./ми дойде с ужасни болки много обилно с повръщане и разстройство. не знам сигурно за някой това са пълни глупости дано не търся под вола теле но исках да попитам, а лекаря ми не съм го питала за това...........
« Отговор #11 -: Март 11, 2006, 15:50:59 pm »
Здравей, pepina аз съм от Пловдив и съм много доволна от д-р Матеев  клиника "Бора" той е и завеждащ отделение по стерилитет в Окръжна болница,при него правих и първият си опит ин витро миналата година и сега смятам пак при него да го правя. За мен той е много добър като специалист и като човек дори тази седмица имеше негова снимка във в. "Марица" заедно с първите ин витро бебета в Пловдив по програмата от миналата година. Неговата клиника има и договор със здравната каса по програмата за ин витро оплождане.
« Отговор #12 -: Март 11, 2006, 22:14:23 pm »
Марина, а защо при теб инвитрото беше неуспешно?
*

Anonymous

« Отговор #13 -: Март 13, 2006, 17:51:26 pm »
Vivita, при мен се получи хиперстимулация заради което бях почти месец в болница на системи.
« Отговор #14 -: Март 13, 2006, 17:58:14 pm »
Vivita, при мен се получи хиперстимулация заради което бях почти месец в болница на системи.