0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

лилия13

• 360
  • в очакване на дългочаканото ни съкровище
ГИНЕПРАЛ-КЪДЕ ИМА
« -: Януари 25, 2009, 22:59:30 pm »
Как може да няма никъде гинепрал бе хора,една приятелка и изписаха гинепрал спешно,търсихме къде ли не,няма и няма,най накрая намерихме,но късно тя е в седми месец,ще и правят секцио дано всичко е наред.моля се от сърце.В тъпа даржава живеем.А това лекарство няма заместител :( :( :(А гинепрала го намерихме в РУМЪНИЯ.
*
Re: ГИНЕПРАЛ-КЪДЕ ИМА
« Отговор #1 -: Януари 25, 2009, 23:40:34 pm »
няма внос на това лекарство от 2 месеца и е изчерпано в мрежата.
17.01.2005                                                                              21.11.2013
« Отговор #2 -: Януари 26, 2009, 12:20:31 pm »
Да,единствено в Румъния!Аз също го пия и оттам ми го носи една позната на мъжа ми.Търсили сме го къде ли не-в София,в Русе,В.Търново....Такава ни е държавата.До колкото знам то се използва само от бременни.Ама на кого му пука,че сме бременни???И че от това може да зависи много???
*

лилия13

• 360
  • в очакване на дългочаканото ни съкровище
« Отговор #3 -: Януари 26, 2009, 21:37:23 pm »
ТЪПА ДЪРЖАВААААААА......ДУМИ НЯМАМ....
*
« Отговор #4 -: Февруари 06, 2009, 14:09:24 pm »
повдигам темата за Гинипрал.При мен има оставени 4 оп от клиентка на която вече не й трябват.ако някой от Русе му е необходим, нека да ми пише.
17.01.2005                                                                              21.11.2013
*
« Отговор #5 -: Февруари 10, 2009, 16:53:42 pm »
Гинипрала е даден.
« Отговор #6 -: Февруари 17, 2009, 19:38:06 pm »
Здравейте, пиша ви ако случайно някой попадне тук и го прочете, моля за помощ. Изписаха ми гинипрал спешно, аз съм пети месец. Имам направен серклаж и проблемна бременност. Моля, ако някой чуе или знае откъде мога да си набавя да ми пише.
Благодаря предварително..
*

Aubergine

« Отговор #7 -: Февруари 18, 2009, 12:54:52 pm »
From: =====
Sent: Monday, February 16, 2009 2:30 PM
To: ======
Subject: Re: lekarstva

Gynipral 0,5 mg tabl

njama oste vnos. Ochakvat do 3-4 dni da pristigne kamiona, no ne garantirat. Proizvejda go firma TP Nikomed GmbH - razprostranjava se ot tel. - 9582736.

"ТП „Никомед" ГМБХ

София 1404, България

Тел. 02/958 27 36

Уважаема госпожо =====,

Във връзка със зачестилите напоследък запитвания, относно възможността за снабдяване с лекарството Gynipral 0,5 mg tabl. Hexoprenaline, бих желал да информирам Вас, и във Ваше лице, уважаваният Български фармацевтичен съюз за следните обстоятелства:

-Действително в момента на българския пазар има недостиг на горепосочения продукт.

-Причина за временните проблеми с осигуряването на необходимите количества от продукта е структурната реорганизация на дистрибуторската мрежа в Република България.

Искам отговорно да информирам, че организационните проблеми са преодолени и в момента е в процес на спедиция пратка с достатъчно количество Gynipral 0,5 mg tabl. Hexoprenaline.

Получихме уверения от завода производител, че в срок от 7 работни дни пратката ще пристигне в складовете на дистрибутора, и незабавно ще бъде разпределена към аптеките и съответните болнични заведения.

05.02.2009                                                                     

Подпис:

Хр. Кралимарков"

Забележете, че писмото е писано на 5.02. :?
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #8 -: Февруари 18, 2009, 13:41:45 pm »
Момичета, говорете с лекарите си да ви заменят гинипрал с друг лекарствен препарат.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*
« Отговор #9 -: Февруари 19, 2009, 15:18:32 pm »
Момичета, при мен има един блистер без една таблетка, проблема е, че срока на годност е 02.2009, аз съм от Пловдив и с радост ще го дам ако някой сметне, че не е проблем срока на годност.
« Отговор #10 -: Февруари 20, 2009, 14:31:18 pm »
Прочетох в друг форум, че някои момичета се снабдяват с медикамента от Сърбия. Бил в различна опаковка, но под същото наименование.
*

Aubergine

« Отговор #11 -: Февруари 20, 2009, 17:27:50 pm »
Има и друго лекарство срещу контракции, казва се PRE-PAR, aктивната съставка е ritodrine hydrochloride. говорете с лекарите си за него.  Проблемът е, че също го няма в България.
Ето листовката му, ще е хубаво някой испаноговорящ да може и да има желание да я преведе.
« Последна редакция: Февруари 20, 2009, 17:45:38 pm от Aubergine »
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
« Отговор #12 -: Февруари 21, 2009, 09:59:20 am »
Има и друго лекарство срещу контракции, казва се PRE-PAR, aктивната съставка е ritodrine hydrochloride. говорете с лекарите си за него.  Проблемът е, че също го няма в България.
Ето листовката му, ще е хубаво някой испаноговорящ да може и да има желание да я преведе.

Не виждам как ще помогне на момичетата тук след като го няма в БГ!?
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*

Aubergine

« Отговор #13 -: Февруари 21, 2009, 19:44:07 pm »
Гинипрал същи липсва в българската аптечна мрежа.
Може пък да е полезно на тези, които отиват в чужбина за Гинипрал, да знаят, че препаратът има аналог.
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
« Отговор #14 -: Февруари 21, 2009, 23:19:55 pm »
Имам 3 опаковки гинипрал. Подарявам ги.

П.п. Нямам възможност да ги изпращам по пощата, така че е препоръчително да е човек от Русе.
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
« Отговор #15 -: Февруари 23, 2009, 21:40:38 pm »
http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=374875.0
Подаряват 7 кутии Гинепрал  :)