Жабче и на мен ми изписаха Гинапрал, но така и неуспяхме да го намерим. Търсихме го с връзки в Гърция,Турция и цяла България, но резултата никакъв. Никъде не намерихме остатъчно количество и накрая зор незор и без него минахме. Що се отнася до колата, ами да, всяко друсане и натоварване е противопоказно. Избягвай да пътуваш и дори да ставаш, а ако все пак ти се налага да излизаш, то се движете по улици, където няма дупки и паважи и карайте бавно и внимателно. Аз лежах почти цял месец, а точно сега, когато трябва да почивам най-много пътувам всеки ден до болницата и обратно за да видя съпруга си и да му занеса храна. И на мен док миказа че водата засега е в добро количество, а плацентата е трета степен каквото и да значи това, а бебчовците са 35 и 36 седмица + - няколко дни. Знам че не ти е никак лесно, но все пак знаем през какво сме минали за да стигнем дотук и не е точно сега момента да се предаваме. Почивай повече и внимавай с емоциите! Дори и седнала не е добре да стоиш, защото плодът тежи и ефектът е нулев. Трябва да си легнала и да мируваш, колкото и да ти е трудно! Вярвам в тебе-ще се справиш!