0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

vania73

аборт
« -: Юни 10, 2005, 15:46:24 pm »
колко време след аборта кръвотечението трябва да спре ?
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
аборт
« Отговор #1 -: Юни 10, 2005, 16:14:30 pm »
абортът с кюретаж ли беше или без?
ако е имало кюретаж - може и веднага да спре, а може и до 10-тина дни най-много.
ако е бил без кюретаж - при някои е като обикновен мензис, при други съм чела, че зацапването се влачи по 2-3 седмици.
във всеки случай, ако кървенето е обилно и не спира повече от 5-6 дни, бих отишла на лекар.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

vania73

аборт
« Отговор #2 -: Юни 11, 2005, 09:39:40 am »
Благодаря ти за отговора. При мен беше кюретаж,защото плода нямаше сърдечна дейност. Притеснява ме факта,че вече минаха 9 дни,а още кървя .
*

доника

аборт
« Отговор #3 -: Юни 11, 2005, 14:07:46 pm »
Здравей Ваня!! Съжалявам за това което ти се е случило, аз преживях същото нещо в 14 г. с., плодът нямаше сърдечна дейност :( , относно кървенето -при мен беше доста дълго време след кюретажа, като междувременно ми дойде и менструация. Кървенето беше от порядъка на 35-40 дни, като междувременно ходих на лекар и ми казаха , че е нормално. Просто след толкова време хормоните се объркват. Желая ти успех в следващите опити и много кураж!!! И скоро време да се похвалим с  :bfp:
*

Anonymous

Re: аборт
« Отговор #4 -: Юни 11, 2005, 22:24:56 pm »
Цитат на: vania73
Благодаря ти за отговора. При мен беше кюретаж,защото плода нямаше сърдечна дейност. Притеснява ме факта,че вече минаха 9 дни,а още кървя .

Здравей Ваня, около 35% от първескините абортират до 3-ия месец.Всяка трета жена го е преживяла.Зная как боли.Кървенето ще спре.Мери си телесната  температура.Ако отидеш на лекар и ти смени лекарствата ,внимавай.При смяна на антибиотика се получават гъбички.(Често се сменя лекаря ,а той сменя антибиотика.)Ако те боли това означава ,че матката се свива.Не се отчайвай, много скоро отново ще си бременна. preggo
*
« Отговор #5 -: Юни 12, 2005, 07:12:52 am »
Цитат на: Anonymous
Цитат на: vania73

Здравей Ваня, около 35% от първескините абортират до 3-ия месец.

Ваня, ако това ще те успокои - чела съм че 60% от бременностите завършват така, тези 35% които гост цитира вероятно са случаите, в които бременността е била установена. Една много голяма част от жените дори не разбират, че са били бременни - само отчитат няколкодневно закъснение на менструацията и без кръвен тест за ЧХГ просто няма как да се разбере, че е имало бременност.
В повечето случаи следващата бременност е успешна! Стискам палци, възстановявай се бързо емоционално и очакваме добри вести от теб  :)
*

Anonymous

аборт
« Отговор #6 -: Февруари 02, 2006, 08:50:20 am »
Здравейте. Направих спонтанен аборт и ми правиха кюретаж преди седмица. Първо имах 5-6 дни зацапващо кървене от време на време, а сега започна по силно. Възможно ли е да ми идва цикъла.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
аборт
« Отговор #7 -: Февруари 02, 2006, 10:00:36 am »
не мисля, Госте.
посети гинеколога, който те е кюртирал.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

Anonymous

аборт
« Отговор #8 -: Февруари 03, 2006, 15:30:23 pm »
Благодаря за съвета. Посетих го. Каза ми, че първо абортът е бил с вакум, а после е кюртирал. Погледна ми матката на видеозон и каза, че е имало остатъчна кръв, която сега се оттича. Било нормално.
*

Anonymous

аборт
« Отговор #9 -: Февруари 26, 2006, 14:59:53 pm »
Знаете ли колко време след аборт могат да се поставят вагинални таблетки против гъбички, тъй като вследствие антибиотиците май се появиха пак?
*

Anonymous

аборт
« Отговор #10 -: Февруари 26, 2006, 20:21:25 pm »
След спиране на кръвотечението.
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
аборт
« Отговор #11 -: Февруари 26, 2006, 20:51:53 pm »
Молба към гостите - слагайте по едно име, фиктивно, каквото искате. Много е глупаво така - пълна тема с гости без имена.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

jzanova

аборт
« Отговор #12 -: Март 12, 2006, 13:27:35 pm »
:idea: здравей, при мен плода беше жив 2 дена преди аборта.организма ми сам прдизвика раждане - в 11 седмица с контракции, болки , кървене всичко
*

jzanova

аборт
« Отговор #13 -: Март 12, 2006, 13:30:57 pm »
на мен ми правиха кюретаж , за да извадят плацентата и ми биха някаква инжекция за спиране на кръвотечението май беше окситоцин
но на следващия месец пак получих кръвоизлив
*
« Отговор #14 -: Март 12, 2006, 18:49:47 pm »
здравеи  аз имам 2 спонтани аборта  .  несе от4аиваи на мен ми те4е доста обилно 10 дни.Ватрешната болка е ожасна цял месец сам плакала после вси4ко се оправя.Успех :00001754: