0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Търся лекар или клиника
« -: Март 06, 2009, 13:01:44 pm »
Здравейте момичета,
От 12 години не мога да забременея. Обвинявам себе си за това. Като чета в темите явно има много стъпки и изследвания, които трябва да се направят. Правила съм стимулации с клостилбегит и прегнил, инсеминации, една спермограма на бившият ми съпруг и ин-витро /в клиниката на Владимиров/. Имам операция от киста на яйчника, по време на която ми отстраниха и едната тръба. Всъщност - проблема, който имам /и за който знам/ е че обвивката на фуликула е прекаленно дебела. Не пиша, за да се оплаквам /въпреки, че бих се скъсала от рев, ако това ще ми помогне  :)/... пиша защото искам да открия клиника или лекар, където да се лекувам. Не ми се чете за билки и/или алтернативно лечение. Искам лекар и искам да знам какво ми е, лекува ли се и как се лекува. Моля ви помогнете ми.
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
Re: Търся лекар или клиника
« Отговор #1 -: Март 06, 2009, 13:48:39 pm »
д-р Владимиров е добър специалист, защо не продължиш при него? пожелавам ти успех в скоро време.
никога не отстъпвай на принципите си!
*
« Отговор #2 -: Март 06, 2009, 21:13:57 pm »
Здравей! Незная дали това ,което си написала е всичко което сте направили, но може би дебелата обвивка на фоликулите не е единствен проблем! От личен опит твърдя, че всички необходими изследвания не са само изброените от теб! Иначе препоръчвам клиника Якентро в Солун! Желая ти успех!
Целта винаги оправдава средствата:)!!!
« Отговор #3 -: Март 06, 2009, 22:50:39 pm »
Подкрепям за доктор Владимиров!Мисля че е много добър специалист!

*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #4 -: Март 06, 2009, 23:08:07 pm »
Всяка година Зачатие организира Ден на репродуктивното здраве с участието на почти всички специалисти в областта, като консултациите са безплатни.
http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=view&id=916&Itemid=31
Успех!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
« Отговор #5 -: Март 07, 2009, 11:52:36 am »
Ако проблема ти е наистина прекалено дебела обвивка на яйчника, то за решението му трябва да се почне да се действа непосредствено преди забременяване. Не разбрах дали правиш опити за забременяване в момента, защото пишеш за бивш съпруг. Ако правиш опити, то се обърни към специалист по репродукция, но ако искаш някакво кардинално и за постоянно лечение на този проблем няма точно такова магическо лекарство. Друг е въпроса, че може това да не е точната диагноза, тоест дебелата обвивка да не е точно причината за твоите проблеми. Проследявала ли си овулация има ли такава всеки месец? Ако овулацията ти си е наред, то значи проблема наистина не е в дебелата обвивка. Успех!!!
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*

CatWoman.

• **
  • 63
  • Защото вярвам в Чудеса!!!
« Отговор #6 -: Март 07, 2009, 12:50:12 pm »
защо не продължиш или "започнеш" отначало с всички необходими изследвания при д-р Владимиров! Добър е. Разговаряй с него подробно и измислете най-подходящото лечение. Стискам палци!