гальонди, при мен е малко по-различно и доста по-лесно, защото аз си се прибирам често и пътувам от близко, но това, което направих беше да се обадя по телефона в клиниката, да обясня, че искам час защото ще идвам от връз на м....та си и така си уговорихме час от преди двете седмици. въпросът е дали си си избрала лекар, или ще го караш както ние направихме - кой няма да излиза в отпуска през август, това ни беше критерият. много ме ядосва това, което пишете, че не можете да си вземете изследванията, в края на крайщата са си ваши, а и няма нищо срамно да им се каже, че дори с път и хотел излиза по-евтино да си направите процедурата в бг. само едно нещо - под клиниката има аптека, в която хората са изключително мили и обясняващи и, в която винаги има лекарствата, които ви предписват, но ако имате време попитайте в други аптеки за същите лекарства и цените им, щото може да се намерят на по-ниски цени, не са големи разликите, но на фона на големият разход може да се окаже, че си заслужава. аз нямах време да правя това защото ние пристигнахме и на следващия ден ми беше първият ден от цикъла и почнахме, но ако вие имате малко време, може би си струва.
успех и много стиснати палци