0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

болки и прибоцкване в 5 мес.
« -: Март 10, 2009, 15:37:43 pm »
Здравейте !Отдавна не съм писала тук . Бременна съм в 19г.с след мисед през 2007г. Откри се имунологичен проблем - нк клетки завишени .Вече 4 пъти вливам интралипид и един път имуновенин защото нк клетките бяха станали 38% . Сега пак чакам резултатите от контролата . Проблема сега е ,че от 10 дни имам тъпи болки ниско долу и нещо като боцкаща болка от ляво .Гледаха ме на 4Д и доплер -лекаря каза,че всичко е наред ,но пия на ден 4*2 магнерот и нош па .Даже ми биха и инжекции нош па . Преди седмица дори в болницата ми вляха кормагнезин и то за 9часа . Сега ми изписаха и зинат щото може ло да е от бъбрек .Казват ,че тоя антибиотик може да се пие от бременни . според вас на какво може да се държат тези боцкания от ляво . Да не е от разтягащата се матка или от колит или нещо на червата . През 2007 имах и операция на яйчника ,но пак казват ,че не е от това.Незнам - вече се натрових от нош па ,магнерот .
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Re: болки и прибоцкване в 5 мес.
« Отговор #1 -: Март 10, 2009, 16:17:12 pm »
Пий ги, не ти пречат на бременноста, напротив. Аз ги пиех до термин.
А за Зинат-а, не знам, но щом лекуващия ти е казал - вероятно е съобарзил състоянието ти.
Успех и се залежавай повече.

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*

Aubergine

Re: болки и прибоцкване в 5 мес.
« Отговор #2 -: Март 10, 2009, 21:08:19 pm »
Сега ми изписаха и зинат щото може ло да е от бъбрек .Казват ,че тоя антибиотик може да се пие от бременни .
Така е, може да се пие от бременни и е много хубав АБ. Но антибиотик не се пие, защото може да има нещо еди къде си - трябва да се изследват бъбреците - ултразвук, урина и т.н. Предполагам, лекарят ти е направил тези неща, така че спокойно.

За побоцкванията - щом докторът е казал, че всичко е наред, ще трябва да му се довериш. Всички имаме някакви усещания, болки, придърпвания. Няма да се притесняваш излишно.
Успех!