0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

loreto

запушени тръби без хидросалпинкс
« -: Март 21, 2006, 15:43:21 pm »
здравеите днес разбрах че нямам хидросалпинкс предстои ми лапароскопия по големи ли са шансовете изобщо има ли за нормално забременаване това е хубаво че няма хидросалпинкс но ми казаха че пак може да са запушени някои има ли само запушване и може ли да се оправи моля ви помогнете ми много ми е объркано
*
запушени тръби без хидросалпинкс
« Отговор #1 -: Март 21, 2006, 17:24:40 pm »
Зависи от запушването.Ше се преценя на място.Аз например съм с увреден фимбрален апарат и дори да премахнат срастванията не върши работа.Затова че си ме оставиха така и се насочих към инвитро.
Ако измененията на тръбата ти позволяват корекция да но в противен случай не виждам смисъл да се прави каквото и да е.
Поздрави от мен.
*

ema2

• 888
  • You kill the beauty of today
Здравей Лорето,
« Отговор #2 -: Март 21, 2006, 21:31:51 pm »
бих те помолила да пишеш с отделни изречения, защото не се разбира точно какво питаш.
Дали е по-добре, че нямаш хидросалпингс, въпреки, че тръбите са запушени?Естествено, че е по-добре.А това доколко са запушени и дали е възможно естествено забременяване, това може да се установи чрез лапароскопията.Тя е много динамично изследване и дава точна представа за нещата.

Не избързвай със заключенията, изчакай резултата от лапарото.После ще мислиш варианти.
Поздрави и стискам палци
We are all a part of everything
The future, present and the past
Fly on proud bird
You're free at last