0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Вчера ми сложиха диферелина.Може ли да се появят някакви странични действия?не успях да открия нищо в нета и затова ви занимавам.Предварително благодаря.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
Има ли странични действия Диферелина?
« Отговор #1 -: Март 17, 2006, 14:33:17 pm »
Споко, няма странични ефекти. Може само да имаш топли и студени вълни и малко повече да се потиш. Съветвам те да не прекаляваш със самонаблюдението, че човек се психясва и сам си навлича излишни отрицателни съмнения, емоции и т.н. Вярвай, че всичко ще бъде както трябва! Много успех и късмет ти желая!
Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
*
« Отговор #2 -: Март 17, 2006, 14:34:37 pm »
Аз лично не съм имала никакви странични усещания.
Успех!
*
« Отговор #3 -: Март 17, 2006, 16:04:07 pm »
Мерси ,момичета.Просто нямах време да говоря вчера с док и исках да разбера какво ме очаква.За сега се чувствам супер,дано до края е така.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
« Отговор #4 -: Март 17, 2006, 21:17:49 pm »
От диферелина нищо неприятно не съм усетила. Нито пък по-нататък от стимулацията;
Успех! :D
*

Anonymous

« Отговор #5 -: Март 18, 2006, 21:11:31 pm »
Здравейте и от мен,
на мен миналата седмица ми биха диферелина и единственото което стана е че можеби се успокоих и ми се спеше,  два- три дена поспивах, сега вече ми бият пурегона  и съм в очакване на дата за ИКСИ-то . Стискам палци на всички :comm:
*
« Отговор #6 -: Март 20, 2006, 11:12:47 am »
Аз също забелязвам,че съм станала много поспалива.Към 10 вечерта,така се отнасям,че с топ не може да ме събудят.

Антоан дьо Сент Екзюпери