Здравейте моми4ета,аз съм сравнително нова и много бих се радвала,ако някой може да ми помогне.От известно време имам странно на цвят те4ение(не мога да определя цвета,защото постоянно се сменя-от розово до светло кафеникаво),ходя постоянно на при гениколога ,който ми направи инвитрото,но ми казваше,4е нямам основание за притеснение.В 4етвъртък следобяд запо4наха силни контракции,придружени с розово те4ение(което никога не е било обилно).Приеха ме в клиниката,сложиха ми система и болкоуспокояващи и вс се размина.Изписаха ме на следващия ден,но отвреме на време полу4авах болки и те4ението продължаваше.Доктора ми пусна хормон за изследване и вс беше ок,както и в4ерашните резултати,но когато отидох днес на видеозон ми каза,4е те4ението и болките се дължат на отлепяне на плацентата.В момента съм в края на 9 седмица и освен цистита,който направих в на4алото,досега нямах никакви проблеми.Липсваха дори гадене и повръщане.Сега ми каза да по4ивам и да отида в понеделник(30.03),за да ми каже окон4ателната присъда.Има ли някаква вероятност да запазя бебето.Зная,4е сега трябва да съм много спокойна и да лежа.От самото на4ало съм на Утрогестан 3*2 и когато имам болки пия Нош па.Благодаря ви искренно предварително