0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

IMAM VAPROS KAM VAS MOMI4ETA
« -: Март 19, 2006, 12:33:53 pm »
PISAH VI I PREDI 4E NQMAM NIKAKVI ZDRAVNI PROBLEMI I AZ I MAJAT MI A BEBETO NE IDVA I NEIDVA! TUK VAV FORUMA MI PREPORA4AHA 1 BILKA DA PIQ S ALOE PIH Q NO NQMA REZULTAT VSE O6TE,IZPIH Q TO4NO KAKTO MI KAZAHA A MAI O6TE NE SAM BREMENNA -IZTORMOZIH MAJAT MI NAPRAVO,NAPRAVIH SI I OVULACIQOONIQT KALENDAR I STRIKTNO SLEDQ NO....... :cry: NQMAAAAA NI6TO A SEGA KAKVO KAJETE MI MOLQVI!!! VE4E NQMAM NIKAKVA NADEJDA A TAKA SE SASIPVA ISKAM DA SE USPOKOQ NO NESTAVA VSE ZA TOVA MISLQ KOLKO ISKAM DA IMAM DETE A NEMOGA
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #1 -: Март 19, 2006, 13:12:48 pm »
Божидара негуби надежда.От колко време се опитвате ?????????
Понякога всичко е на психическа уснова.Направихте ли си всичките изследвания?????Напиши по конкретно.
 :lol:  :lol:  :lol: Adi
*
« Отговор #2 -: Март 19, 2006, 13:17:38 pm »
А какви изследвания сте правили с мъжът ти и какви са резултатите?
Пиши по-подробно.
*

Eli_

• 516
  • Тъпа и упорита !!!
« Отговор #3 -: Март 19, 2006, 13:52:00 pm »
Всички имаме такива моменти,божидара..нормално е. С мислене и тревоги няма да си помогнеш. Аз съм се тръшкала толкова много,че не мога да ти опиша,толкова рев съм изревала,че няма накъде. Мога да ти кажа само едно : ако половинката ти е плътно до теб и те подкрепя ,заедно ще постигнете всичко и рано или късно ще си имате детенце ,по един или друг начин. Повярвай ми това е най-важното,основата ,на която се крепи всичко. Няма ли я - край,всичко рухва. Опитай се да се успокойш,ако трябва нареви се и давай смело напред. Ние сме тук и ще ти помагаме с каквото можем.

:grouphug2: Успех, миличка!
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #4 -: Март 19, 2006, 18:36:50 pm »
Пиши на кирилица и с малки букви.
БЛАГОДАРЯ
« Отговор #5 -: Март 19, 2006, 20:25:52 pm »
БЛАГОДАРЯ ВИ НАИСТИНА- ИЗВИНЯВАИТЕ ЗА ЛАТИНИЦАТА МИ!
И ДЖАМАТА  СМЕ НАПРАВИЛИ ИЗСЛЕДВАНИЯТА КОИТО БИЛИ НУЖНИ ДА СЕ ВИДИ МОЖЕМ ЛИ ДА ИМАМЕ ДЕЦА И ВСИ4КИ СА ПОЛУЖИТЕЛНИ.
МИСЛЯ 4Е НАИСТИНА ТРЯБВА ДА СЕ ПООСПОКОЯ И ДА ДАВАМ НАПРЕД
AAAAAAA
« Отговор #6 -: Март 19, 2006, 20:29:04 pm »
АДИ ОТ 5 МЕСЕЦА ВЕ4Е ПРОБВАМЕ
« Отговор #7 -: Март 19, 2006, 21:39:35 pm »
Оооо,Божидара,всички сме се чувствали така.При мен първите месеци неуспех бяха най-мъчителни.Не се отчайвай!Проблемът е,че никой не подозира колко сложен процес е зачеването и колко време може да отнеме.Всички мислим,че е достатъчно да се почувстваме готови и да сме общо взето здрави и готово.Моя съвет е да приемеш,че вашето бебче ще стане когато трябва,независимо от твоето силно желание и притеснение.Аз се опитвам да мисля в тоя дух и в последно време почти успявам :wink: А докато се настройваш по-философски към нещата можеш да си запълниш времето и мислите с някои изследвания-спермограма,хормони и т.н.
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #8 -: Март 19, 2006, 21:50:47 pm »
Божидара, много се съмнявам, че сте направили всички изследвания, че и билки си пила, а пробвате само от 5 месеца. Казвам го, познавайки организацията на репордуктивната помощ у нас.  :)

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
« Отговор #9 -: Март 20, 2006, 09:51:20 am »
Само да кажа, че повечето жени си мислят, че един преглед мануален при гинеколог, една цитонамазка и гледане на секрет под микроскоп изчерпва всичко, а далеч не е така :(
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

« Отговор #10 -: Март 20, 2006, 10:17:20 am »
Цитат на: wassilena
Само да кажа, че повечето жени си мислят, че един преглед мануален при гинеколог, една цитонамазка и гледане на секрет под микроскоп изчерпва всичко, а далеч не е така :(

Васи, да ти кажа честно за това са виновни и лекарите, които не са много в час проблемното забременяване...

Аз като гледам май ще си сменям гинката, че нещо не ми влиза в положението, след като й показах спермограмата на мъжо... Опитах се да й кажа, че искам да направим хламидия, микробиология и после цветна снимка или хидротубация, тя си направи оглушки  :twisted:  :twisted:  :twisted: . Даже не ме погледна на УЗ, защото разбирате ли значи, няма вагинален УЗ и трябва тая седмица да ходя на репете, след като съм изпила 1 литър вода в къщи, да ме гледа на коремен.....  :twisted:  :twisted:  :twisted:

ГРРРРРРР - аман от скапани лекари...

Това май не беше за тук, ама се чудех къде да си излея яда...

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
« Отговор #11 -: Март 20, 2006, 10:28:26 am »
Рали, сменяй, в София поне има избор :D

Божидара, 5 месеца не са много време - може да стане всеки момент :D Ако все пак продължава да не става, пиши какви изследвания сте правили, за да ти дадем идеи какви още можеш да направиш.

Успех :D
Благодаря ти, Бени!

« Отговор #12 -: Март 20, 2006, 15:39:42 pm »
Цитат на: FreshBreeze
Рали, сменяй, в София поне има избор :D

Ще видя дали ще мога да я сборя в четвъртък сутринта, и ако не поддаде - директно я менкам:-)))))

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!