0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

mupet4eto

• *
  • 21
  • Вярвай в себе си-ти знаеш повече ,отколкото си мис
Re: Менструация след абразио и противозачатъчни
« Отговор #20 -: Март 30, 2009, 17:36:59 pm »
Ами ще изчакам и днес,защото винаги започват следобяд и ако продължава така ще звъня,няма начин :(Дано не се налага,защото сигурно пак ще ме чистят.
Само преживяните неща са истински разбрани :)
« Отговор #21 -: Април 01, 2009, 18:51:54 pm »
И при мен първия цикъл след абразиото беше много по-обилен от нормалното, и по-дълго продължи. Дано да се оправи по-нататък. Силни болки съм имала в дните след абразиото, но за кратки периоди (обикновено вечер), а зацапването ми продължи към 20 дена. Онзи ден бях на първия преглед и според док всичко е ок, дано при всички ни да е така!

За мъничката ми принцеса, завинаги в сърцето ми, 26.02.2009 - http://www.youtube.com/watch?v=TgxfvM1K7yI
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #22 -: Април 02, 2009, 00:37:31 am »
При мен първият цикъл си беше на първия ден от абразиото /тогава започнах и противозачатъчните/ и продължи цял месец без особени болки само първия ден, после остана болката в сърцето..... тя е по-гадната. Следващия цикъл си беше нормален бих казала даже по-слабичък-явно всичко е индивидуално!
« Последна редакция: Април 02, 2009, 00:40:04 am от anizi »
*

mupet4eto

• *
  • 21
  • Вярвай в себе си-ти знаеш повече ,отколкото си мис
« Отговор #23 -: Април 02, 2009, 13:28:43 pm »
Вече съм по-добре,даже от два дни напъно се изчистих.Във вторник съм на преглед,силно се надявам вс да ок,защото нямам търпение да минат 2 месеца и да започна.Дано този път вече стане.Успех на всички ви настоящи и бъдещи майчици :balk_602: :balk_602: :balk_602: :blowingdust:
Само преживяните неща са истински разбрани :)