0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

моля момичета,които имат подобни на моия случаи да пишат.имам вече 3 +теста за бременност(може да погледнете графиката ми)и вчера ,датата на М,започна да зацапва на много бледи кафеникави точици,а днес е просто една малка линия на бикините.(което ме навежда на мисълта,че се оттича?но е наистина много малко.  и вчера имах предменструални болки,но днес вече-не.днес от време на време само пробоцкване вляво..температурата ми е 37,4 днес.не мога да посетя док,защото не съм в бг,и имам 4ас при джи пи-то чак за понеделник..а тои докато ме изпрати на преглед сигурно вече ще е минал месец..чувала съм,че просто тялото си знае да му доиде на датата и затова зацапва..вчера и днес само зацапване...щом не ми идва-сигурно съм все още бременна?нека споделят момичета,които са имали моите признаци.и още нещо-при положение,че ми идва при темп 36,9,при тази темп в момента37,4 просто няма как ,нали?съжалявам ако темата ми не е на място,но вечесе побърквам..
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
Re: зацапване на датата на М и бременност?
« Отговор #1 -: Март 18, 2009, 20:17:00 pm »
Аз бях така.Когато забременях със сина ми в деня в който трябваше да ми дойде имах розово зацапване което спря още същия ден.Ако обаче зацапването се засили веднага отивай на доктор.Успех  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
« Отговор #2 -: Март 18, 2009, 21:13:23 pm »
И при мен така се случи.  Гинеколожката ми каза, че е нормално.  Стискам ти палци!
« Отговор #3 -: Март 20, 2009, 17:11:45 pm »
момичета,вече4ти ден ми зацапва.1 и2ри ден беше сухо зацапване..а 3 и 4ти си е моят влагалищен секрет(обилен),но кафеникав..само 1ви ден имах по-силни менструални болки,но сега вече са мн.по-слаби и нарядко.както ви писах ми зацапа на датата ,на която трябваше да ми доиде.пражих тестове за бременност на 16,17 и 18.03-положителни,но с 2ра по-бледа черта.днес (20.03.)все още зацапва,но теста е (+).много ярка наситена 2ра черта,която се появи за секунди.даже преди контролната.и е много ярка.даже по-ярка от конролната.моля ви ,пишете какво мислите.анал.темп. не пада под37,2...чакам и колко реме още така ще зацапва
*
« Отговор #4 -: Март 20, 2009, 19:09:35 pm »
няма ли как да си пуснеш един кръвен тест и да се поуспокоиш малко
стискам палци всичко да е наред
« Отговор #5 -: Март 20, 2009, 19:27:07 pm »
чак в понеделник..
*
« Отговор #6 -: Март 24, 2009, 12:38:43 pm »
princesseli2005,какво стана ходи ли на лекар в понеделник?
дано всичко при тебе да е наред! :crossfingers:
« Отговор #7 -: Март 24, 2009, 15:27:01 pm »
Май-май ще честитим.  Дано!
« Отговор #8 -: Март 25, 2009, 13:46:03 pm »
здравеите!ходих в понеделник,само ми измериха кръвно,тегло..(оказа се ,че понеже сега се регистрирах,беше само начален рутинен преглед при сестрата..)сега имам час за 31.03.(вторник) вече с джи пи-то.ще  и кажа за това зацапване и тя сигурно ще ме прати при акушерка.тук правят 1вите видеозони между 10-13 седмица.но ако имаш проблем-между 7-10.така 4е аз ще настоявам за видеозон между 7-10 седмиза.но така или иначе утре влизам  5та седмица,така,че се поуспокоих,че има време.а и зацаването ми беше4 дни и спря.темп.продължава да е висока,нямам болки,освен леки предменструални..гърдите ми продължават да са болезнени,..така 4е,сигурно има  бебче.опитвам се да се да бъда  позитивна.така 4е момичета,наи-рано след 10тина дена очакваите новини от мен.и не забравяите да стискате палци... :grouphug: yahoo_17
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #9 -: Март 25, 2009, 13:58:44 pm »
princesseli2005  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
*

big_eyes

• 432
  • Само преживените неща са истински разбрани.
« Отговор #10 -: Март 25, 2009, 14:02:48 pm »
честито мила. щом зацапването ти е спряло, всичко ще е ОК.
леко бременнене ;)
Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят. Паулу Коелю
Хубав-Рошав
*
« Отговор #11 -: Март 25, 2009, 15:04:58 pm »
леко и безпроблемно бременеене
а за палците си знаеш-не сме спирали да стискаме :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #12 -: Март 25, 2009, 18:40:20 pm »
стискам е палци всичко да е наред
леко бременеене  :P
*

Daniela 1978

« Отговор #13 -: Април 10, 2009, 13:55:20 pm »
имах 2-ве бременности с зацапване точно на датата на мензиса,за съжаление и двете завършиха с аборт.парвата се оказа кухо яице,а при втората ембриона беше мъртав.аз също не живея в Бг.и триабваше да си чакам часа при при гинеколога които  беше и двата пати след близо два месеца
« Отговор #14 -: Април 13, 2009, 14:24:23 pm »
даниела,а след това продължи ли да имаш симптоми на бременност?като болезнени гърди,прилошаване,разстроиство..защото аз все още ги имам.всичко ще се разбере след 3 дни...не остана..стискам палци
*

big_eyes

• 432
  • Само преживените неща са истински разбрани.
« Отговор #15 -: Април 14, 2009, 13:57:36 pm »
даниела,а след това продължи ли да имаш симптоми на бременност?като болезнени гърди,прилошаване,разстроиство..защото аз все още ги имам.всичко ще се разбере след 3 дни...не остана..стискам палци

ама ти вече не си ли бременна, защото в такъв случай не би трябвало да ги имаш тези симптоми, не разбрах  :ask:
Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят. Паулу Коелю
Хубав-Рошав
« Отговор #16 -: Април 20, 2009, 23:40:52 pm »
момичета,бременна съм 8седмици +4 дни.днес вече го видяхме бебо,така че засега всичко е ок.дано няма повече изненади :bighug: :rainbow:
« Отговор #17 -: Април 23, 2009, 15:26:31 pm »
Честито! Много леко бременеене и най-хубавото и здравичко бебенце да гушкаш на финала.  :lol: