0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Stefka

Търся Меногон - 5 ампулки
« -: Април 27, 2006, 23:18:16 pm »
Моля, който може да се обади, да ми услужи/продаде 5 ампули Меногон. Спешно. Предварително благодаря
*
« Отговор #1 -: Април 28, 2006, 09:45:48 am »
обади се на тел.0888527630 това е аптеката до тина киркова, ако си от софия. почти съм сигурна, че там имат.
« Отговор #2 -: Април 28, 2006, 10:10:38 am »
Цитат на: cyzi
обади се на тел.0888527630 това е аптеката до тина киркова, ако си от софия. почти съм сигурна, че там имат.

Стефче, и аз преди 2 месеца отчаяно търсих Меногон. Оказа се, че имаше наличност единствено във въпросната аптека "Диана". Ето ти и стационарен телефон: 02 920 12 08. Дано на има. И много успех!
*

Stefka

« Отговор #3 -: Април 28, 2006, 10:39:07 am »
Тази аптека "Диана" до Тина Киркова продава скъпо и въпросната управителка на аптеката има шарлатанско поведение
« Отговор #4 -: Април 28, 2006, 10:57:05 am »
Цитат на: Stefka
Тази аптека "Диана" до Тина Киркова продава скъпо и въпросната управителка на аптеката има шарлатанско поведение

Стефче, много добре знам, че продава скъпо, а и според мен поддържа изкуствен дефицит и да - има такова поведение. Никой от нас обаче, не е неин рекламен агент, а се опитва да ти помогне, особено ако ти трабват спешно. Ако имаш възможност - вземи си го от чужбина - там са на 1/2 цена.
« Отговор #5 -: Април 28, 2006, 11:28:00 am »
Аз купих миналия месец меногон от въпросната аптека - 20 лева ампулата, имаше си наличност. Че колко му е нормалната цена?
Благодаря ти, Бени!

« Отговор #6 -: Април 28, 2006, 11:32:57 am »
Цитат на: FreshBreeze
Аз купих миналия месец меногон от въпросната аптека - 20 лева ампулата, имаше си наличност. Че колко му е нормалната цена?

Фреши - много странно.... Аз ги купувах към края на Февруари тази година - по 26 лева - от същата тази аптека...  :dontknow:
« Отговор #7 -: Април 28, 2006, 13:42:35 pm »
Наистина странно ... моята информация е от края на март някъде.. :roll:
Благодаря ти, Бени!

« Отговор #8 -: Април 28, 2006, 14:35:02 pm »
Мацки, имам бледи спомени от дира, че е купуван меногон от момиче директно от вносителя и на по-ниска цена - Фромвулеви http://www.fromvoulevs.com/
« Отговор #9 -: Април 28, 2006, 14:51:37 pm »
Цитат на: little_rabbit
Мацки, имам бледи спомени от дира, че е купуван меногон от момиче директно от вносителя и на по-ниска цена - Фромвулеви http://www.fromvoulevs.com/

Много ти благодаря Супер си!!!!  :wave: Сега се обадих, но няма да имат меногон до юни месец. Казаха, че ще бъде на цена 17.90 (или 17.50 лв. - не чух точно).
« Отговор #10 -: Април 28, 2006, 14:59:41 pm »
Тогава потърси Мерионал, състава е същия, само производителя е различен.
« Отговор #11 -: Април 28, 2006, 15:02:12 pm »
Цитат на: little_rabbit
Тогава потърси Мерионал, състава е същия, само производителя е различен.

Мерси зайче!!!  :kiss:
*

oganche

• 957
  • Малката ми мацинка
« Отговор #12 -: Април 28, 2006, 17:24:14 pm »
Цитат на: FreshBreeze

При моя Док ми излизаще около 18 лв. миналата година.
Тея в аптеките са големи далавераджий!!!

*
« Отговор #13 -: Април 28, 2006, 18:03:14 pm »
От въпросната аптека Диана миналия месец го купих по 20лв., до колкото знам има и такъв по 26лв., но е на друг производител или нещо подобно.
« Отговор #14 -: Април 29, 2006, 12:24:41 pm »
Оооо, пак ли намя Меногон?
Мене питайте  какви стресови ситуации изживях в началото на годината заради него, кошмар направо.
Търсих при всички вносители на лекарства и то с доста познати. Търсих в Германия, в Англия, в Испания. В Германия и Англия го имаше, но с рецепта и на много по- висока цена. Въобще там е друга ситуацията.
На "Диана" звънях през ден да питам.
После от сигурен източник разбрах, че не е уточнено кой ще е вносителя зя тази година. Борбата между вносителите била огромна, защото можело да се внася само от един такъв, а вариациите в цената е направо огромна. С две думи, този, който го внася може да си играе с цената.
Другото, което разбрах, че реалната цена на Меногона е около 12- 13 лева. Сами си направете изводите.
И друго - "Диана" винаги има запаси, сигурна съм
« Отговор #15 -: Април 29, 2006, 12:34:14 pm »
За Мерионала.
 Тогава когато нямаше пак Меногон от няколко места ми предложиха Мерионал, но моят доктор категорично каза "НЕ".
Затова преди да си купите някакъв заместител, посъветвайте се с вашия доктор.