0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

прегнил,колко струва?!?
« -: Юли 21, 2009, 00:47:36 am »
Здравейте момичета,бях на преглед и единствената причина за абортите ми се оказа късна овулация.Лекарката ми препоръча инсеминация,но аз се колебая.Имам един въпрос към вас,колко струва една инжекция прегнил?Лекарката ми каза,че трябва да ми бият прегнил за да се пукне фолекула на време.Някои бил ли си е тази инжекция и действа ли?Благодаря предварително.
Re: прегнил,колко струва?!?
« Отговор #1 -: Юли 21, 2009, 01:02:34 am »
Прегнил 5000 - около 17лв.
На мен ми я биха на третия ЕТ с замразени ембриони :bfn1:. Не знам дали действа, но лекарите си знаят. :ask:

*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #2 -: Юли 21, 2009, 14:31:57 pm »
Не ми изглежда сериозно причината за един аборт да е късната овулация. Каква е логиката в това твърдение?

Имам един въпрос към вас,колко струва една инжекция прегнил?

Pregnyl е трудно да се открие в аптечния пазар в Бг, до скоро нямаше внос ако от скоро са започнали да го внасят ще е много добре. Ако не намериш в Бг, можеш да си купиш Ovitrele или да си поръчаш да ти доставят от Гърция - цената е значително по-ниска там и не е пробем да се закупи.

Някои бил ли си е тази инжекция и действа ли?

С Прегнила лекарката ти иска да таймира овулацията. Да, действа .  :D

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
« Отговор #3 -: Юли 21, 2009, 18:49:32 pm »
Здравейте момичета много ви благодаря за отговорите.Имах нужда от подкрепа.Намерих някъде в нета,че  една ампула е 200 лв и  малко се учудих.И аз силно се надявам да сам открила причината и най-накрая да разреша проблемите си.Преградки и пак благодаря   :bighug:успех на всички!
« Отговор #4 -: Юли 21, 2009, 20:04:38 pm »
При останалите ЕТ ме стимулираха с Овитрел 250 :bfn1:, цената му е около 80лв. Взимала съм ги от самата клиника.

Здравейте!
« Отговор #5 -: Юли 31, 2009, 11:20:39 am »
Преди два дни ми донесоха 2 кутии /6 ампули/ Прегнил 5 000 единици, които вече не ми трябват! Ако някой иска мога да му ги изпратя по пощата.
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
Re: Здравейте!
« Отговор #6 -: Август 01, 2009, 00:48:00 am »
Преди два дни ми донесоха 2 кутии /6 ампули/ Прегнил 5 000 единици, които вече не ми трябват! Ако някой иска мога да му ги изпратя по пощата.
Здравей, много мило, че предлагаш Прегнила си, доста трудно се намира. Но мисля, че в тази тема повече момичета ще видят поста ти - http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=18097.0;all . :D
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
« Отговор #7 -: Август 06, 2009, 23:42:55 pm »
здравей колко  струва прегнила?От къде си го получила?Благодаря за отговора предварително!
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #8 -: Август 07, 2009, 00:02:55 am »
Случайно попаднах на това от тук можете да си поръчате прегнил пише цена 15лв.Иска регистрация.
http://www.anaboli.eu/product_info.php?id=104
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
« Отговор #9 -: Август 07, 2009, 05:28:44 am »
Случайно попаднах на това от тук можете да си поръчате прегнил пише цена 15лв.Иска регистрация.
http://www.anaboli.eu/product_info.php?id=104
Писах на официалния вносител, за да питам имат ли информация за продажбите от този сайт.

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
« Отговор #10 -: Август 28, 2009, 12:58:40 pm »
Получихме отговор:

Здравей Ани, днес съм на работа за първи ден.

След като тези ампули се внасят извън установения ред, а именно те не са поръчани и закупени от Schering Plough, този внос е НЕЗАКОНЕН.

Освен това лекарството е със статут на медикамент, изписван с рецепта и Е НЕЗАКОННО да се продава онлайн.

В резултат от всичко това никой не може да даде гаранция, че това наистина е Прегнил, че той е с валиден срок на годност и че е ефективен и още повече - че няма да причини вреди на пациентките. При преценка ще докладваме и на Агенцията по лекарствата.

Аз мисля, че точно това трябва да знаят пациентките.

Поздрави,
Anelia Racheva, MD
Team Leader
Women Health
T: +359 2 806 3030
M: +359 882 9886 130
F: +359 2 806 3033
anelia.racheva@spcorp.com

Schering-Plough
East Park Trade Center floor 2,
53A, N Y Vaptsarov Blvd.
1407 Sofia,