0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

riskova bremennost
« -: Септември 24, 2009, 15:11:01 pm »
iskam da zadam niakolko vaprosa i se nadiavam da mi pomognete,
imam da6teri4ka na2 i polovina  predi da se rodi tia imam edin spontanen abort na 6 ipolovina meseca ,v momenta sam bremenna vav vtoria mesec rabotia kato kasier v magazin i po 8h sedia prava,lekarkata be6e kategori4na 4e triabva da si po4ivam dori ve4e pia lekarstva za zadarjane   interesyva me kolko bolni4ni moga da vzema kato riskova bremennost  blagodaria
Re: riskova bremennost
« Отговор #1 -: Септември 24, 2009, 15:32:44 pm »
Коя лекарка ти е предписала лекарства за задържане и е била категорична, че трябва да почиваш? Ако е АГ от женската консултация, най-добре знае как се изписват болнични при рискова бременност - с комисия от двама АГ лекари. В моя случай беше АГ-то от втората смяна, който изобщо не познавам. Била съм в болнични от 14 г.с., част от които ми бяха от болницата, в която лежах за задържане, а другите от АГ-то, която ми водеше ЖК. Дано съм била полезна и успех :crossfingers:
« Последна редакция: Септември 24, 2009, 15:35:25 pm от danny22 »
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #2 -: Септември 24, 2009, 21:01:22 pm »
аз бях болнични през цялата бременност,не съм имала проблеми с взимането му.
<br />
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #3 -: Септември 24, 2009, 21:10:26 pm »
момичетата са ти казали - ако наблюдаващият гинеколог е преценил, че бременността е рискова и изисква болнични, с комисия от 2-ма лекари могат да ти дават болнични докато родиш. това лекарката ти най-добре го знае.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!