0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Anonymous

Фраксипарин и утрогестан?
« -: Април 26, 2006, 21:19:43 pm »
Здравейте всички! Бих искала да попитам момичетата, които са били на фраксипарин - 0,3 на ден, дали има проблем да се поема профилактичната доза от 200 - 300 гр. утрогестан на ден? Двете дали имат имат някаква връзка и дали е възможно да се получи някаква несъвместимост между тях. Става въпрос за начална бременност - около 5-6 седмица?
*
« Отговор #1 -: Април 26, 2006, 21:40:40 pm »
Няма проблем.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #2 -: Април 27, 2006, 08:44:54 am »
че няма никаква връзка между двата препарата - НЯМА. че увеличаването на дозата на Утрогестан не влияе с нищо на приеманата доза Фраксипарин - така е.
но защо реши, че е уместно сама да си коригираш лекарствените дози след консултация в Интернет с неспециалисти? :)
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

Anonymous

« Отговор #3 -: Април 27, 2006, 09:34:14 am »
Цитат на: jam
че няма никаква връзка между двата препарата - НЯМА. че увеличаването на дозата на Утрогестан не влияе с нищо на приеманата доза Фраксипарин - така е.
но защо реши, че е уместно сама да си коригираш лекарствените дози след консултация в Интернет с неспециалисти? :)

Не, няма да ги коригирам сама в никакъв случай!!!! Питам, защото ми казаха, че може да слагам утрогестан сутрин една капсула, а вечер може 1 или две. Просто се чудех дали има връзка между двата препарата, а не за дозата на утрогестана. Казаха ми, че до 300 гр. е профилактична и че може 200 до 300 гр. на ден.

Благодаря и на двете ви за отговорите!!!
*
« Отговор #4 -: Април 27, 2006, 09:42:23 am »
Цитат на: Anonymous
Не, няма да ги коригирам сама в никакъв случай!!!! Питам, защото ми казаха, че може да слагам утрогестан сутрин една капсула, а вечер може 1 или две. Просто се чудех дали има връзка между двата препарата, а не за дозата на утрогестана. Казаха ми, че до 300 гр. е профилактична и че може 200 до 300 гр. на ден.

Благодаря и на двете ви за отговорите!!!

Моля!  :D  Само да уточня - говорим за 200 - 300 милиграма утрогестан, нали?  :wink:
*

Anonymous

« Отговор #5 -: Април 27, 2006, 10:38:35 am »
Ох, да бе, за 200-300 милиграма!!! Голяма патица съм, да знаеш Пандичке :oops:  Ма в момента така съм се шашардисала..... :)
*
« Отговор #6 -: Април 27, 2006, 10:43:54 am »
Спокойно, обяснимо е! Леко бременеене  :balk_21:  :balk_21:
*

Anonymous

« Отговор #7 -: Април 27, 2006, 11:32:06 am »
Благодаря мила Панзичке, целувки и пожелания за много усмивки! :)  :)  :)