0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Chandra

• *
  • 1567
  • Безспирно е движението на живота..
Здравейте!
Опитах, да ви изпратя кратко писъмце на дадените от вас имейл - адреси (в рубриката „Как да стана член”), но не успях (два пъти), явно заради неправилен адрес…

Адресите са:
info@zachatie.org
zachatie@zachatie.org

Някой има ли представа, откъде се получава грешката?
... ... ...

Ами аз така и така пиша тук, ето какво съдържаше имейла ми :)
(copy-paste)  :wink:

Здравейте!
Отдавна искам да стана член на Зачатие и ето, че моментът най-накрая назря.:)
Неудобството е в това, че живея в чужбина. Въпросчето ми е, трябва ли да изчакам, да се прибера в България или има и вариант за хората в моята ситуация?
Благодаря ви!

Поздрави!

П.П. (Не знам, дали е важно, с кой ник съм във форума… но все пак аз да си кажа ;)
Чандра
« Последна редакция: Юни 17, 2009, 01:31:30 am от Chandra »
"Don't tell God how big your problems are...tell your problems how big your God is."

*

Chandra

• *
  • 1567
Благодаря!  :)
Утре ще се заема.

Приятна вечер и лека нощ!  :)
"Don't tell God how big your problems are...tell your problems how big your God is."

*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
Членския внос може да го пращаш и по банкова сметка от чужбина.
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
*

Chandra

• *
  • 1567
Още едно въпросче:
В молбата немсия адрес ли да запиша или българския?

*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
Ако си се установила в чужбина - пишеш немския.
Като (ако) си дойдеш ще сменим адреса :)

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
*

Chandra

• *
  • 1567
 :offtopic:

В имейла си до Анна Зашева бях попитала, коя е тя...  :D
Исках само да споделя, че въпросът ми вече не е съвсем актуален, тъй като проведеното разследване приключи успешно (Фейсбук ми се притече на помощ  :wink:) и вече научих, коя е тя ...  :flower: :flower: :flower:

*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
Каним се да отворим една тема или секция в сайта, в която УС да се представим с подробно инфо и снимки, че да не се налага такова разследване :)

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
Re: Въпрос относно членството в сдружение "Зачатие"
« Отговор #7 -: Октомври 15, 2009, 16:19:18 pm »
Здравейте!Срещам проблема на Чандра,не мога да пратя писмо заради грешка някаква си.Това го пробвам още от август месец,но имам огромно желание да стана член,затова повдигам тук въпроса.Преди два дена отново пращах мейл на адреса на Ани Зашева- отговор за недоставена поща.Ето какво съдържа той, за да покажа и другия проблем, който ме споходи:                                                                                                                                                                   
"Здравей,Ани!Отдавна искам да стана член на Сдружението,ето че сега съм на прага да го направя,но в момента,в който попълня IBAN-а,ми дава грешен такъв.Да не би да има някаква промяна в данните на Сдружението,не ми е проблем и от каса да преведа сумата за членство,но ако е грешен,какъв е смисъла?Благодаря предварително за отговора!"

Човек трябва да обича избрания начин на живот точно толкова,колкото претенции ще му предяви подир време;и аз го обичам

« Отговор #8 -: Октомври 15, 2009, 16:55:11 pm »
В IBAN-а няма буква О. Там, където мислиш, че е буква О, напиши цифрата 0.
Аз съм правила тази грешка и съм безпокоила Ани по телефона, да я питам, дали не е сменила банковата сметка. Оказа се, че грешката е моя.

Не знам дали и при теб това се получава, но пробвай, все пак. :)

Бъдете добри и не губете кураж! :)
« Отговор #9 -: Октомври 15, 2009, 17:00:16 pm »
синьо кокиче,благодаря!Наистина пиша буква, а не цифра, въпреки че ми хрумна, че грешката идва от там, не пробвах с цифра.
Човек трябва да обича избрания начин на живот точно толкова,колкото претенции ще му предяви подир време;и аз го обичам

*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #10 -: Октомври 15, 2009, 17:03:15 pm »
Здравейте!Срещам проблема на Чандра,не мога да пратя писмо заради грешка някаква си.Това го пробвам още от август месец,но имам огромно желание да стана член,затова повдигам тук въпроса.Преди два дена отново пращах мейл на адреса на Ани Зашева- отговор за недоставена поща.

има все още неотстранени проблеми с пощата на сайта, след като направихме миграцията.
моля, прати писмото си със заявка за членство под формата на лично съобщение до Ани тук в сайта. никът й е ultra.

за другия проблем кокичето ти е отговорила.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!