0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Въпрос за инсеминацията
« -: Април 24, 2006, 19:12:56 pm »
Здравейте и честит Великден! Искам да питам при няколко инсеминации задължително ли е да са последователни или може да се почива месец два? Ние правихме две за съжаление неуспешни инсеминации, но този месец и ми се наложи да пия антибиотик и сега мисля да пропусна. Има ли някакво значение или не? Предварително благодаря и успех на всички
*
Въпрос за инсеминацията
« Отговор #1 -: Април 24, 2006, 19:22:35 pm »
Честит Великден и на теб!
Разбира се че можеш да почиваш колкото си искаш. Най-важно е ти да си психически уверена, спокойна и с положителна нагласа. Фикс-идеята, че трябва да е точно сега по-скоро пречи, отколкото помага. А има толкова много случаи, при които във времето за почивка спираш да мислиш за бебеправене и то си става по естествен начин. Късмет!
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Въпрос за инсеминацията
« Отговор #2 -: Април 24, 2006, 21:39:28 pm »
Здравей.Аз направих инсе март месец,(за жалост неуспешно),второто ще го правя в края на май.Лекарка ми каза че може веднага следващия месец,или ако искам мога да почина месец, два.Така че спокойно можеш да пропуснеш месеца.Когато оздравееш и си готова ще направиш ново инсе.Аз ще стискам палци да е последното ти инсе и след него да се похвалиш!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! preggo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Въпрос за инсеминацията
« Отговор #3 -: Април 25, 2006, 02:57:55 am »
Не е задължително да са последователни.
*

kasi76

Въпрос за инсеминацията
« Отговор #4 -: Април 26, 2006, 21:22:11 pm »
Здравей. Аз също вече имам две неуспешни инсета. Последователни-февруари и март. Сега си почивам и неща и да чуя за инсе скоро. Просто ще оставя нещата да се случат сами....ако пък не...ще го мисля...но има време ......живота е пред нас. На теб ти желая да заченеш скоро и да се похвалиш. Успех!