0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

За диферелина
« -: Април 04, 2006, 13:04:46 pm »
по молба на потребителя.
« Последна редакция: Януари 12, 2009, 20:31:21 pm от Ledena_luna »
*
За диферелина
« Отговор #1 -: Април 04, 2006, 14:17:10 pm »
Поли,добре дошла и скорошен резултат.Дано уцелиш десетката от първи опит.
Аз вчера започнах стимулация с Гонал по дълъг протокол.
За диферелина съм питала подробно и знам,че се слага във втората половина на цикъла.Няма значение точния ден,защото действието му е дълго.Важно е да подтисне твоята хормонална система,за да се управлява процесът от стимулиращите лекарства.
Така че,всичко си е ОК при теб.
При кой доктор правиш процедурата?
Желая ти късмет,много късмет и още малко късмет,за да сбъднеш мечтата си.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
За диферелина
« Отговор #2 -: Април 05, 2006, 09:07:13 am »
Поли-м, и аз бях на Гонал. Мога да кажа, че се чувствах нормално. Иначе диферелина ми го инж. 8 дни преди М.
Хубавото е, че си попаднала на най-добрия според мен, и той си знае работата!
И да знаеш, не е верно че почти никой не е успял от първи опит, както чета из форумите!
Искрено ти желая успех! :balk_103:
*
За диферелина
« Отговор #3 -: Април 05, 2006, 10:49:19 am »
Поли,чувствам се добре от гонала,но все пак съм само на 2 инжекции по 2 ампули.
Аз също съм при Стаменов.Страхотен екип и хора.
Желая ти прекрасен пролетен резултат.Много късмет.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
За диферелина
« Отговор #4 -: Април 06, 2006, 10:08:32 am »
Поли-м, процедурата я правих октомври. Знам, че оттогава има 25 седмици :D. Иначе съм на 38.
Пожелавам на всички това да им е последната процедура! :balk_602:
*

kiara

• 1449
  • Това, което не ни убива, ни прави по-силни!!!
За диферелина
« Отговор #5 -: Април 12, 2006, 16:03:42 pm »
Здравей, Поли!!! Аз също ще правя ин витро при док. Стаменов, за началото на май определи започването на стимулацията. Диферилина ми го поставиха вчера на 23-ти ден от цикъла, а както по всичко личи до утре ще ми дойде М. Значи на 11.04. ми е поставен Диферилина, а започваме стимулаця около 4-5, така каза док. На 27.04. ме вика за изследване на естрадиол и съставяне на схема за действие. И при мен поставянето на Диферилина беше по-късно поради същата причина, че клин. ще почива от 1-7 и отлагат малко процедурите!!! Пиши ми как стоят при теб нещата и кога ти сложиха Диферилина, най-вероятно по едно и също време ще се "потим" с теб!!!

*
За диферелина
« Отговор #6 -: Април 28, 2006, 10:17:56 am »
Здравейте на всички, аз също имам въпрос за диферелина. като четях вашите коментари разбирам, че на повечето момичета е бита по една инжекция Диферелин от 3,75, а на мен док. ми изписа Диферелин 0,1 за пет дни по една вечер. Започнах да се притеснявам, защото на протокола пише Декапептил 0,1 а на мен ми дадоха Диферелин 0,1. Смятам да се обадя в клиниката и да попитам дали е станала някаква грешка или не. Но ще бъда благодарна ако ми отговори някой, на когото също са изписали Диферелин 0,1. :)
*
За диферелина
« Отговор #7 -: Април 28, 2006, 10:53:45 am »
St, първите опити ми ги правиха с Диферелин 0,1 или Декапептил 0,1 (едно и също е само търговското му наименование е различно - едното е немско, другото френско) по една инжекция на ден  . Те се различават от Декапептил депо и Диферелин депо 3,75 в дозировката си и съответно схемите и протоколите, при които се използва. Ако имаш някакви притеснения все пак обади се в клиниката за успокоение.

poli-m, на мен пък ми биха диферелин депото последния път също по никое време на цикъла в сравнение с другите момичета и бях също много притеснена, но като извадиха много яйцеклетки в деня на пункцията и се оплодиха по-голямата част се уверих, че притесненията ми са били напразни.

Спокойно, вярвайте на вкипът си, те знаят какво правят и ги питайте за всичко, което ви притеснява! Те са преценили какъв да бъде протокола за стимулация за всяка индивидуално.

Късмет ви желая момичета и в края на май чакаме прекрасни вести от вас!  stork-boy  stork-girl  stork-boy  stork-girl   И само позитивни мисли и усмивки!