Здравейте!
И аз имам миоматичен възел. Ходих преди 3 дни при д-р Желязков. И на мен даде 2 големи пакета + 2 малки, единия от които е дяволска уста, но другият е орех. Тук във форума казвате, че дяволската уста е за друго, не за миоми, но при посещението ми при д-р Желязков той ми обясни, че за разлика от другите доктори той лекува и причините за проблемите, а не само следствието (в случая миомата).
Аз познавам д-р Желязков от години, преди още да започне да се занимава с фитотерапия. По онова време беше много добър гинеколог (според мен, а и според доста мои познати).Смятам, че още е.
Имам му пълно доверие и ще се лекувам по неговите предписания.
Още повече, че бях с много силно кръвотечение в продължение на 10-ина дни. Докторът при който обикновено ходя, ми предписа разни лекарства, каза че в това състояние не може да ме прегледа и да отида като ми спре. След като четири дни гълтах хапове без резултат отидох при д-р Желязков. Той ме и прегледа като гинеколог. Освен билките, ми предписа и друго лекарство - Примолут нор по схема. След две хапчета кръвотечението спря. Вярвам му безрезервно.
Желая на всички успех с лечението!