0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

За инсеминацията
« -: Декември 04, 2009, 10:06:46 am »
Имам запитване след направена инсеминация,кога трябва да ми дойде мензиса ? На датат на идването ли както предния месец или по - рано идва. Моля отговорете на запитването ми.
Re: За инсеминацията
« Отговор #1 -: Декември 04, 2009, 10:10:09 am »
Таня, това е темата, където пишат момичетата, които правят инсеминации.
Там може да питаш за всичко :wink:

http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=39993.0

Сега на въпроса ти - ако инсето е било на спукани фоликули, броиш 14 дни след това и може да напрвиш тест или да очакваш цикъл.
Ако приемаш някакъв прогестеронов препарат е възможно цикъла да се забави ден, два - при всеки е индивидуално.

Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*

big_eyes

• 432
  • Само преживените неща са истински разбрани.
« Отговор #2 -: Декември 04, 2009, 10:10:19 am »
Ти не се ли надяваш да не ти дойде  :ask:
пожелавам ти да не ти :)
Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят. Паулу Коелю
Хубав-Рошав
« Отговор #3 -: Декември 04, 2009, 10:16:07 am »
Незнам момичета , но не съм оптимистка . За първи път правя инсе и много се надявам да е станало. направиха ми го в клиниката на Стаменов на 26 ноември сега и искам да попитам колко време трябва да изчакам. Имам болки ниско долу и в кръста особено вечер ме боли най - много . Болките са срязващи ниско долу. Не може да са от това , че ще ми идва мисля че е рано още за мензис.