0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Eille

• *
  • 916
  • Понякога мечтите се сбъдват двойно!
Здравейте момичета,
малко предистория - последен цикъл на 13.11. На 25.11. бит прегнил 7500 ед. Положителни уринарни тестове от 11.12. и 13.12. На 14.12. си пуснах кръвен тест - показа резултат 26.51 при граници от 0-1. На 16.12. нов кръвен - резултат 35.90. Вечерта започна кървене. На 17.12. бях на преглед - ранен спонтанен аборт, дебелина на лигавицата 5 мм. На 19.12. нов кръвен - резултат - 95,00. В това време аз вече имам цикъл със съсиреци, съвсем нормална менструация. Днес 21.12. пак кръвен - резултат 198 8O. Защо не пада чхг-то? Нали именно падането му говори за спонтанен аборт? Някой може ли да ми обясни, че иначе само си вкарвам мисли за извънматочна бременност? На преглед съм утре сутрин, док. каза спокойно.
Мерси предварително.

*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
Дано бебо си е на мястото и всичко да е наред.Успех.
*
Веселие, отиди на лекар.
Понякога се получават кръвоизливи, а бебо е наред и трябва да се вземат мерки.
Доц. Маркова днес е в Майчин дом след 14:00 - после чак след празниците. За АГ-7-я етаж нямам информация дали днес са на работа, но можеш да звъннеш на Ани. Не оставяй така нещата. Дано всичко се развие добре!

П.П. При кой док си утре на преглед?
« Последна редакция: Декември 22, 2009, 10:36:02 am от cygnus »
*
Доктор Александров е там,току-що се връщам от АГ.

*

Eille

• *
  • 916
Здравейте,
вчера вечерта отидох в спешния кабинет на Майчин дом. Прегледа ме д-р Боян Георгиев. Подадох му резултатите от чхг-то и той каза, че били като за съвсем нормална бременност. Прегледа ме и на магарето и на видеозон. Сам установи, че съм в цикъл. Каза, че освен да продължаваме да следим чхг-то, друго не можем да направим. Вариантите са или комплексен аборт, защото лигавицата на матката е 3,7 мм, или извънматочна, ако чхг-то продължава да нараства. Предупреди ме да стоя във Варна и да не пътувам, защото не се знае, какво може да стане. Утре съм се разбрала да ида на преглед при д-р Давидков и ще говоря с него дали д-р Козовски може да ме оперира, ако се наложи. Ако откаже вече ще търся начин да се свържа с д-р Александров или младия д-р Яков.
Надявам се обаче да си остана на диагноза спонтанен аборт.
« Последна редакция: Декември 22, 2009, 13:45:50 pm от Vesellie »

*

Eille

• *
  • 916
Имам вече диагноза - извънматочна в лява тръба. На 26-ти влизам за лапароскопска операция при д-р Козовски.

Весели празници

*

isho75

• 533
  • Вярвай в чудеса
Веселие много съжалявам за тебе.Стискам ти палци лапарото да мине без усложнения и следващия път всичко да мине както трябва и бебето да е на мястото си вече.Горе главата важното е че проблема е открит на време.Весели празници,макар че едва ли ти е до тях.
Да заповядаш на себе си е най-голямата власт
http://misli.hit.bg/thedreams.html