0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

bebulinka

• *
  • 2
  • любов любов любов :)
Болки и контракций
« -: Януари 02, 2010, 17:11:22 pm »
Бременна съм с първо дете в 18 г.с. нямам аборти и не съм изпускала бебе но имам болки от самото начало на бременноста си Може би се дължеше на късата шийка на матката но сега този проблем го няма Преди няколко седмици моят генеколог ми каза че имам конпракций Дори в момента на прегледа съм имала имам и до ден днешен За моя радост и за радост на мъжа ми не съм кървяла досега  Никой не ми каза на какво се дължат контракциите и болките и защо се получават  Лежах 2 пъти в болница досега и бях на системи и огромни инжекций пих спазмалгони ношпа магнерич но нищо не помага за двата проблема а ме е страх за бебчо много да не го загубя В такъв страх съм вече че очаквам да прокървя или да получа спонтанен от някоя конракция Моля ако някой е имал или има този проблем да каже нещичко да се успокоя или да даде някой съвет незнам вече
*
Re: Болки и контракций
« Отговор #1 -: Януари 02, 2010, 19:37:51 pm »
И аз имам подобни притеснения от време на време и все още не мога да се отпусна и да се зарадвам напълно.Попитай доктора си за нещо по-силничко, например Гинипрал, чувала съм че доста помагал, макар, че аз не съм го пила.
Дано всичко се оправи и да изкараш до края.Почивай си повече легнала.
*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
Re: Болки и контракций
« Отговор #2 -: Януари 02, 2010, 22:55:55 pm »
Повече почивка и лежане а за лекарствата лекаря ще ти назначи необходимото!Успех дано всичко е наред и сладко бебче на финала!