0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

варикоцеле
« -: Януари 03, 2010, 18:18:34 pm »
Здравейте момичета,искам да Ви попитам според Вас възможно ли е мъйът ми да има варикоцеле и да не се налага операция???Нали навсякъде пише,че варикоцелето се лекува само по оператиен път......Доста съм притеснена!
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
Re: варикоцеле
« Отговор #1 -: Януари 04, 2010, 03:24:32 am »
здравей
зависи от степента на варикоцеле, понякога лекаря наистина преценява, че дори и да се направи операция, няма да има огромен ефект, все пак защо да се прави на всяка цена
ако няма дискомфорт от това и не се отразява драстично върху спермограмата може и да няма нужда
на моя съпруг при операцията на варикоцеле диагностицираха киста на епидидма, която не отстраниха, поради малките й размери, но след година и половина рецидивира и му направиха повторна операция
според мен се доверете на лекаря
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*
Re: варикоцеле
« Отговор #2 -: Януари 04, 2010, 18:14:52 pm »
Напълно е възможно. Мини ти е обяснила.
Щом Кацаров ви е казал, че не сте за операция - значи е така.
« Последна редакция: Януари 04, 2010, 18:18:04 pm от Abloy »