Здрасти Каффе
Наистина на моя мъж му дадоха в билковата аптека бабини зъби, били по-специализирани за проблема от магарешкия бодил, който беше пил преди това с добър резултат. Дадоха ми разфасовка, която да изпие цялата, а като питах "после?" се засмяха и казаха, че дотогава трябва да сме го "оправили". Тъй като му взех една билка за простатата, защото Мъжо имаше хроничен простатит, та профилактично, за нея ми казаха, като я пие 3 месеца, да почива 10-тина дни и можело да се наложи още да я пие. За бабините зъби не казаха да ги продължава. Свърши ги за два месеца.
Междудругото, четох в 24 часа, докторе кажи, въпрос за пиенето на билки профилактично за простатата, и проф.Панчев препоръча именно тая билка на проф.Ламбрев, така че ако някой има хроничен простатит, може да проучи.
След билките не сме се изследвали, та не мога да кажа за ефекта на бабините зъби. Според мен се консултирай в билковата аптека на Поп Богомил трябва ли почивка. Не знаех, че минава за "анабол", казаха ми само, че била хубава, щяла да му хареса и се пиела от спортисти.
Поздрави