Имам трайно проблемът от 2 месеца /преди това за кратко през Ноември/. Парене, силен дискомфорт, леки сърбежи, циститни оплаквания, нямам силно и специфично течение, няма миризма, нито цвят. Секс правя само с презерватив в последните 2 години. Ходих на гинеколог, нямам зачервявания, нямам видимо възпаление, направиха ми две микробиологични изследвания - няма гъбички, нито бактерии. Лекарката каза, че е възможно да са анаероблни бактерии, изписа Далацин В и хапче, което се приема през устата еднократно, забравих името му, както и една таблетка Дифлукан. Проблемът ми се повлия в първата една седмица, след което отново се появи. Сега слагам на 3-4 дни млечнокисели бактерии, но никакъв резултат. Тест за Хламидия си правих преди 1 година, не се изолира. По принцип имам чести проблеми - гъбички, бактерии, последно имах коки и липса на млечнокисели бактерии. За последните две години имах и два пъти цистит, а по принцип винаги имам леко парене при уриниране. От днес взимам антиалергично лекарство, би трябвало да повлияе, ако е алергична реакция. Смених праха за пране, не ползвам синтетично блеьо, нито чорапогащници, само памучни превръзки и тоалетна хартия без армоати, не използвам никакви сапуни и интимни гелове. Някой да е имал подобен проблем? Не знам какво ми е, а състоянието ми ме докарва до депресия и отчаяние.