0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Тристен
« -: Февруари 08, 2009, 20:32:27 pm »
Някой има ли идея откъде да намеря лекарство Тристен, в нета доста рових но не мога да открия нищо за него, много ви благодаря :)
*
Re: Тристен
« Отговор #1 -: Февруари 08, 2009, 21:04:54 pm »
Здравей. Моето мило също пие тристен. Взимаме го от аптеката, но го поръчваме. В наличност го нямаше. На опокавката пише Натурфарма- на латиница- немски е препарата/ поне така пише/ - 28.60това е цената за последната опаковка. Наскоро го увеличиха.

*
« Отговор #2 -: Февруари 08, 2009, 21:15:49 pm »
Много благодаря миличка :) Сега с малко повече инфо ще поровя пак...
*
« Отговор #3 -: Февруари 08, 2009, 21:21:49 pm »
Рени н нета нищо не успях да намеря. Но няма да ти откажат в аптеката предполагам. Ние като взехме рецептата от Кацаров и го поръчаххме- дойде за 2-3 дни. И така всеки месец преди да свърши поръчваш..... Иначе опаковката е с 50 хапчета.

Сега в сряда ще видим как са човечетата.

Успех. Всичко се оправя :crossfingers:
*
« Отговор #4 -: Февруари 09, 2009, 17:31:43 pm »
Здравейте,
Рени, на твоята половинка доктор ли му изписа Тристена?Понеже и ние сме и с мъжки фактор би ли ми казала какъв проблем ще лекувате с него?

bebo79, това лекарство не ли като трибестана?
*
« Отговор #5 -: Февруари 10, 2009, 11:20:31 am »
Момичета ,кажета какво лекува Тристена.И ние сме с мъжки фактор.Сега мислим да ходим до Кацаров.
Добре ли повлиява на олостенозооспермиите.
Споделете,моля!
*
« Отговор #6 -: Февруари 10, 2009, 14:26:59 pm »
И Тристена и Трибестана имат едни и същи функции - засилват мъжката потентност!!!
Уж подобряват сперматозоидите /при някой успешно, при други без успех/.
Моят мъж пие Трибестан + витамини от 08.2008 и няма никакъв ефект.
*
« Отговор #7 -: Февруари 10, 2009, 20:47:32 pm »
Напиши от опаковката състава,за да видим за какво става въпрос.
*
Тристен
« Отговор #8 -: Февруари 10, 2009, 22:11:37 pm »
 Привет на всички, сега виждам коментарите по темата, взех го тристена днес, няма го по аптеките и трябаше да го поръчвам, ще лекуваме олигоастенозооспермия, ние бяхме само астенозооспермия, но сега половинката се е влошила и д-р Кацаров ни го даде. Каза, че имало и някакъв бг заместител, но не струвал въобще. Лекарството е немско, поне така пише, разпространява го Натурфарма България ЕООД и ето какво пише на шишето с капсулите:
1. Предназначение - влияе положително върху функциите на половата система, на потентността и либидото;
2. Състав - Трибулус Терестис и помощни вещества Магнезиев стеарат;
Приема се по една капсула дневно, ще пие още Клостилбегит и Л-Карнитин....
Дано да помогне, че сме много отчаяни, имаме общ брой плувци едва 14 000 000 и активноподвижни са 1 %, 99 % са неподвижни, дали ще има светлинка времето ще покаже, само знам, че се е влошил доста, откриха му и киста, но тя не е виновна за резултата.
От последната спермограма сме изгубили 30 000 000 сперматозоида. Ужас....
Има ли някой преминал през този ад и накрая да има значително подобрение?
*
« Отговор #9 -: Февруари 10, 2009, 23:25:24 pm »
 Ето тук http://dobavki-bg.com/product.php?dcat=&cat=2&id=92има такава добавка със същия състав.използва се за повишаване на тестостерона,мисля че при повишени нива на тестостерона ако се използва,ефекта може да е обратен.при мъжът ти какви са стойностите на тестостерона
*
« Отговор #10 -: Февруари 11, 2009, 21:02:10 pm »
Не е изследван...
*

baby@girl

« Отговор #11 -: Май 25, 2009, 11:27:43 am »
Вредно ли е докато се пие Тристен да се прави бебче, или ще е вредно за зародиша? Мъжът ми от днес започна с приема, но доктора му не му е обяснил този момент...
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
« Отговор #12 -: Май 25, 2009, 14:29:48 pm »
Вредно ли е докато се пие Тристен да се прави бебче, или ще е вредно за зародиша? Мъжът ми от днес започна с приема, но доктора му не му е обяснил този момент...
Не е вредно, но и няма да има никакъв ефект от приема, тъй като за да има такъв, следва да се приема поне 2-3 месеца, колкото е и времето, необходимо за "производството" на нови по-качествени сперматозоиди.

« Отговор #13 -: Март 08, 2010, 16:31:34 pm »
Здравейте !
Тристен и трибестан са едно и също нещо, и двете садържат - трибулус терестрис(терестис). Аз го зимам като добавка към силовите тренировки, като хормонен стимулатор. Определено има ефект върху желанието ми за секс. Дали влияе на качеството на спермата не знам. Щом засилва желанието, това трябва да засилва и всички процеси свързани с него, демек може да помага и на качеството на "плувците".
Успех на всички !