0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Някоя от вас заченала ли е 1-2 дни след овулация,годеникът ми пътува и решихме да си имаме вече бебче,подготвяме и сватба и това са ни първите опити за бебче,дано е станало :lol: ако имате мнения или препоръки за мен ще ги очаквам с интерес.

*
Re: възможно ли е зачеване 1 -2 дни след овулация
« Отговор #1 -: Март 16, 2010, 17:29:44 pm »
Здравей миличка, много се радвам, че има нови желаещи да си имат бебе-първо по темата са изписани доста неща из форума,но да тръгнем от там-ти сигурна ли си че си имала овулация и кога точно е била тя??? Какви методи използваш, за да я установиш? Второ по принцип сперматозоидите живеят 1-2 дни след еякулация, а яйцеклетката само няколко часа, по принцип мисля, че невъзможни неща няма. Прочети малко повече теми и сама ще намериш отговор на въпросите си. Желая ти успех и дано скоро се похвалиш с положителен резултат  :D
*

katiABV

• *
  • 35
  • Трудно е да откриеш вярното.Да го направиш е лесно
« Отговор #2 -: Март 21, 2010, 20:42:09 pm »
Ако сама си определяла овуто - с домашни тестове или Т - да, напълно възможно е, мисля.

*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #3 -: Март 21, 2010, 21:24:34 pm »
яйцеклетката живее най-много 24 часа след овулация. но ако ползваш домашни тестове, те ти показват пик в деня преди овулация, така че разполагате спокойно с тези 1-2 дни.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!