0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

ПИТАНЕ
« -: Април 09, 2010, 13:05:24 pm »
Какво мислите за кампанията Повече българчета за българия на Тройка на разсъмване?
Re: ПИТАНЕ
« Отговор #1 -: Април 09, 2010, 13:08:29 pm »
Възхищавам им се много. Мисля, че те целогодишно засягат темата за проблемно забременяване.
« Отговор #2 -: Април 09, 2010, 13:10:33 pm »
Аз също,вчера случайно попданах на едно предаване със тях във ББТ и бях възхитена от Милена,тя найстина разбира и е взела присърце нашите проблеми.Чудя се дали и тя не е имала???
« Отговор #3 -: Април 09, 2010, 13:18:13 pm »
Тази година е съсреодоточена върху двойки с репродуктивни проблеми. Паралелно тече кампания на Радио ЕнДжой пак в същата насока, но работят с определена инвитро клиника (забравих коя). Не съм се заслушвала повече.
Като цяло на мен ми допадат тези кампании, които стимулират раждаемостта, независимо дали са насочени към двойки с репродуктивни проблеми или не. В първата кампания на Витоша, хората го приеха като "възможност за секс в безплатен, луксозен хотел с разни екстри", но 9 месеца по-късно имаше три бебчета родени :lol:
[/url][/url]
« Отговор #4 -: Април 09, 2010, 13:29:37 pm »
Аз много се радвам,че има хора кот тях и че дават 4 процедури на момичета и момчета
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #5 -: Април 09, 2010, 13:36:52 pm »
не я харесвам изобщо. и тройка на разсъмване не харесвам.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #6 -: Април 09, 2010, 13:50:32 pm »
Защо?Ако разбира се искаш да кажеш?Да не обидих с нещо?
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #7 -: Април 09, 2010, 13:54:09 pm »
неее, нищо не си обидила... просто лично мнение. струва ми се повърхностно и леко вулгарно като изпълнение тая инициатива. като идея - няма лошо.
слушала съм няколко пъти за кратко тройката и е предизвиквала в мен моменталното желание да сменя станцията. не обичам бръщолевене, но това си е моя особеност :)
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #8 -: Април 09, 2010, 13:57:54 pm »
Не знам дали е така,но мога моят скромен опит да споделя ,миналата година по време на кампанията им,претърпях много тежък........дори ми е трудно още да говоря за това.Свързах се с Милена във неиният форум и тя ми отговори ,после отдели доста нейно лично време ,говорейки с мен и ме свърза със момиче ,което много ми помогна.Бях страшно учудена,че ми отдели толкова време и беше в момент толкова тежък за мен,без грам да се възползва медиино от мен.
« Отговор #9 -: Април 09, 2010, 15:10:03 pm »
Аз също,вчера случайно попданах на едно предаване със тях във ББТ и бях възхитена от Милена,тя найстина разбира и е взела присърце нашите проблеми.Чудя се дали и тя не е имала???
Нали във техния форум им задават въпроси и те отговарят. Та вчера имаше въпрос от една жена, която е питаше дали би станала сурогатна майка и Милена отговори, че въпреки, че няма репродуктивни проблеми би го направила, но само за приятели или роднини.
« Последна редакция: Април 09, 2010, 15:14:29 pm от galka-malka »
« Отговор #10 -: Април 09, 2010, 16:42:55 pm »
това с въпросите мен лично много ми допада
« Отговор #11 -: Април 16, 2010, 12:58:57 pm »
Вчера изтеглиха номерата на 7 безплатни инвитро процедури. Докато казваха, че процедурите ще са само 4, вчера като казаха 7 и много се зарадвах. Казаха, че поради големия интерес, кампанията ще продължи до края на март.
Честито на спечелилите и дано наистина има повече добри хора, за да има повече българчета.
*

julia_m

• 665
  • Най-хубавото нещо тепърва предстои :)
« Отговор #12 -: Април 16, 2010, 15:48:36 pm »
Даже взехме участие с моя мъж още в зората на кампанията, тогава още не знаехме че ще трябва да чакаме две години и половина за слънцето :)
Иначе имаше още тогава коментари какви ли не, но да си кажа честно тогава ми хареса :) Приятно разнообразие в скучното ежедневие.