Здравейте съфорумци,
От известно време все повече и повече се замислям за сексуалното ми здраве, което в същото време и ме навежда до някои много тревожни мисли. Искрено се надявам да е просто притеснение, а не нещо сериозно. Та да започна... на 22 години съм, добро здравословно състояние, по данни на последните пълни изследвания, които си правих през септември месец.(Пуша и употребявам алкохол... не знам дали е от значение)
Предди около седмица-две имах малко притеснения, относно надсеменника на единия от тестесите ми. Беше доста странно явление, никога не бях имал "проблеми" в това естество. И като всеки един нормален човек, отидох при джипи-то ми: в момента живея в Англия и бях на консултация тук. Според доктора нямаше никакви проблеми. Тъй като много много вяра нямам на доктора... просто, защото е нов лекар за мен реших дали имам нужда от допълнителен преглед при уролог? И също така искам да попитам един въпрос относно семенната ми течност. В доста случаи тя е нехомугенна и според мен малко като количество. С това впечатление съм останал (срам не срам) при мастурбиране
. Имам ли нужда от преглед при специалист?
Благодаря ви предварително... помощта ви е изключително важна за мен! Сексуалното ми здраве е нещо, с което не искам да се шегувам.