0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: захранване на коремно опериран
« Отговор #20 -: Юни 07, 2010, 20:33:11 pm »
Fresubin-a е калорийна напитка предназначена за сондово хранене,много е добра за изтощени болни
quote]

Има продукти с тази марка и за сондово хранене, и за нормално хранене. По-горе дадох линк към страницата на производителя с информация за всички артикули.
*
« Отговор #21 -: Юни 09, 2010, 08:46:06 am »
Благодаря ви момичета! Още днес ще свършим тая работа и ще купим напитката - дано не е гадничка на вкус...

При нас проблемът с твърдата храна е че жената много я е страх ...не знам как да го обясня... да яде твърда храна. Кандърдисваме я на почивки ... основно снаха ми го отнася де, ама от нея вече нищо не остана затова се включих аз с шеги и закачки

както и да е благодаря ви много за информацията
В очакване ....
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #22 -: Юни 09, 2010, 13:26:35 pm »
Фуска, супа от картоф, тиквичка, морковче и аспержи, ако има от къде да вземеш.
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*
« Отговор #23 -: Юни 15, 2010, 10:29:16 am »
Цитат
Баш аз - елдоманияка да забравя за тази божествена храна!!![/quote
 Освен елдата ще добавя овесени ядки и просо/продава се в същите магазини,приготвя се точно както елдата,не съдержа глутен и е много лека и питателна храна/.

*
« Отговор #24 -: Юни 15, 2010, 10:34:53 am »
  Освен елдата ще добавя овесени ядки и просо/продава се в същите магазини,приготвясе точно както елдата,не съдържа глутен и е много лека и питателна храна/.