Здравейте момичета,
Искам да споделя с вас,ако някоя от вас е минала през това и може да ми даде съвет ще съм благодарна.
Извинете ме предварително ако това е обсъждано много пъти преди или ако задвам глупави или объркани въпроси,но и аз самата се чувствам така.
Наред с останалите ми проблеми, днес бях при моята докторка да коментираме резултатите от моите хормонални изследвания.Всички хормони са ми в норма с изключение на пролактинина.Него го изследвах на два пъти за да се потвърди , че е завишен.Лекарката ми изписа лекарство което трябва да пия два пъти в седмицата и ми предстои ЯМР.Напоследък съм станала толкова страхлива и постоянно ми минават лоши мисли през главата.Знам, че при повишен пролактинин,може да се наблюдава нередовен цикъл или някакви смущения в цикъла или изтичане на секрет от гърдите.При мен няма нищо такова но въпреки всичко ми е завишен.Възможно ли е да има завишен пролактинин без никакви такива симптоми? Искам да попитам момичетата с този проблем има ли причина да се притеснявам толкова много?Или това е проблем който лесно се оправя?И също има ли някоя от вас на която при ЯМР са и открили аденом и страшно ли е това,какво се прави в такъв случай?В моята главица се въртят страшни неща за страшни болести и чак си се ядосвам сама на себе си.Май много въпроси зададох и доста дълго стана.Благодаря ви предварително момичета.