0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Забременяване с една тръба
« -: Февруари 20, 2010, 23:15:53 pm »
Има ли момичета забременели по натурален начин след премахване на едната тръба, моля споделете да окуражите такива като мен които са чакаме всеки месец и се надяваме да стане по нормалния начин чудoтo на живота, благодаря предварително
Re: Забременяване с една тръба
« Отговор #1 -: Февруари 20, 2010, 23:23:12 pm »
Има разбира се, но все пак това е малко относително. Предполагам, че причината да се махне тръбата при теб е било извънматочна бременност. Хубаво е да разкажеш малко повече. Например: Установена ли е причината поради която се е увредила премахнатата тръба /ако причината е била да речем някакво възпаление в резултат на прекарана инфекция, тогава е много вероятно и другата тръба да е увредена/, проверена ли е проходимостта на останалата тръба?

*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #2 -: Февруари 20, 2010, 23:35:30 pm »
има, разбира се.
аз познавам жени и с по 2 деца след спонтанно зачеване с 1 тръба.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #3 -: Февруари 20, 2010, 23:39:20 pm »
Благодаря за бързия отговор, честно казано не знам причината, лекаря каза само лош късмет.. случвало се но не ми каза нищо от това което си изредила, иначе имам един аборт преди 10 години, аз си мисля че може да има нещо общо..да извънматочна в 7ма седмица, оперираха ме с лапароскопия така че другата тръба беше изчистена от сраствания. Знам че всичко е бога работа и много относително, просто имам нужда някои които вече е имал + резултат след подобна история да ме окуражи! Благодаря още веднъж джиджи
« Отговор #4 -: Февруари 20, 2010, 23:46:07 pm »
Аз също съм бременна спонтанно след една извънматочна. На мен за щастие не се наложи да ми махнат тръбата. Хубаво е да си направиш цветна снимка, за да се знае със сигурност дали всичко е наред с останалата тръба. Ако е проходима, мисля, че вероятността да забременееш спонтанно е доста голяма. Стискам палци. Дано се случи точно така и скоро да се похвалиш ;)

« Отговор #5 -: Февруари 21, 2010, 00:06:13 am »
Желая ти леко раждане i  :crib:! Много благодаря!
Проблема ми е че живея в чужбина и тук системата е ужасно бавна..дали са ми час за гинеколог за юни .. да видим дано до тогава да имам хубави новини!
*
« Отговор #6 -: Февруари 21, 2010, 17:18:38 pm »
.. да видим дано до тогава да имам хубави новини!

Дано, ако всичко друго е наред, трябва да се получи  :crossfingers: yahoo_17
*
« Отговор #7 -: Февруари 21, 2010, 22:24:23 pm »
Има, аз преди години като правих инвитро, една жена прави по същото време, тя беше с една тръба. Резултатът и при двете беше отрицателен, а тя след няколко месеца забременя спонтанно. Успех.
*
« Отговор #8 -: Февруари 21, 2010, 23:07:38 pm »
sisil3,  След цветна снимка през 2008 се видя, че лявата ми тръба е запушена. Оттогава 2 пъти забременявам само с една тръба. За съжаление и двете бремености бяха неуспешни. Но важното е, че забременявам.. Това ми дава кураж!

*
« Отговор #9 -: Февруари 22, 2010, 20:41:43 pm »
И аз съм сред успешно забременелите с една тръба и един яйчник при това спонтанно след отпушване на другата чрез лапароскопия.
Успех!!!

« Отговор #10 -: Февруари 23, 2010, 00:03:30 am »
благодаря момичета много сте мили! желая и на вас успех!окуражавате ме, определено!
 :grouphug:
добре че има такива форуми
« Отговор #11 -: Март 15, 2010, 19:58:31 pm »
Здравей, аз също съм с една търба, наскоро ми правиха лапароскопия, е другата също си е тук но е запушена, лекарят ми каза, че няма проблем да си забременея по естествен път с една тръба, то нали затова природата ние дала 2 -едната ако не работи другата да я замести! :) Моя позната с една запушена тръба, другата силно нагъната си забременя по естествен път, така че и ние не трябва да губим надежда!!! :):):)
« Отговор #12 -: Април 26, 2010, 19:03:22 pm »
Забременяване с една тръба, е толкова вероятно,колкото и две тръби Казвам го, от личен опит! Забременях след коремна операция,при която в следствие на ендометриоза,се наложи отстраняване на единия яйчник,по-голямата част от другия,и едната тръба,дъщеря ми е на 9 години !Стискам палци ! УСПЕХ