0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Изследвания след мисед аборт?
« Отговор #20 -: Март 08, 2008, 19:49:00 pm »
Много гадно, незнам дали наистина може да се види да ехограф, малакр, че щом е кост?!
Дано това за резерва не е вярно! Стискам палци!
Матей - 1.04.2006 г
*
« Отговор #21 -: Март 08, 2008, 21:24:11 pm »
да наистина е гадно,гадно е също,че на този лекар му се плати на ръка,а той си остави ръцете,гадно беше,че ме сложиха до жена,която роди живо и здраво детенце!гадно е,че много лекари ти надничат в джоба,но...това е др-тема,продължавам напред,пък ... божа работа!
исках само момичетата да знаят,че независимо по каква причина е аборта-крие опастност,и то каква?!? 8O
*
« Отговор #22 -: Март 14, 2008, 19:31:05 pm »
Дечка ,съжалявам за всички трудности и неприятности през които си минала.Знам от личен опит колко е гадно да не получиш нужното внимание от доктор на който си си платил,но какво да се прави,дори в прехваления Майчин дом са такива,но повярвай има и доктори в истинския смисъл на думата-съвсем наскоро се запознах с една такава препоръчана ми от едно момиче от зачатие-е повярвай ми без да и дам и стотинка ме прие,прегледа,направи нужните манипулации,и беше толкова позитивна,толкова внимателна,че направо съм възхитена!
Такова внимание и разбиране не съм получила в нито една частна клиника.
Дано има повече такива гинеколожки,които да се раздават за нас техните пациентки.
Желая ти успех от сърце ,и стискам палци щъркела да те споходи в най-скоро време.
« Отговор #23 -: Април 29, 2010, 17:33:14 pm »
Аз също преживях 2 миседа, първият в 6 г.с, а вторият в 8 г.с. Направихме и генетични изследвания - всичко е наред. Генетичката ми обясни, че много често миседите в началото на бременността се дължат на неравилно деление на хромозомите, общо били 46 / 23 от мъжа и 23 от жената/.Каза, че е възможно при оплождането всичко да е било наред, но при последващото делене, някъде да не са се разделили, а да са продължили така и съответно те стават негодни по нататък или вместо 2 са се съберали 3 хромозоми и така ембриона неможе да продължи да се развива.Каза също, че след като генетичните изследвания са перфектни това само по себе си не е гаранция, че ще се разделят и в последствие съберат както трябва...
« Последна редакция: Април 29, 2010, 17:36:02 pm от mimi_2103 »