0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

моля за съвет
« -: Април 26, 2010, 18:30:04 pm »
здравейте,бременна съм в 5 или 6 гс(след един мисед преди 6 месеца)днес бях на преглед,каза ми че всичко е наред за сега,изписа ми да пия някои лекарства и каза че ще се видим след като влезна в 4-тия месец,ако няма евентуални проблеми до тогава.Тук из форума чета че се посещава лекар по често,чуват се сърчица.Нужен ми е съвет,дали да се консултирам с друг лекар(въпреки че каза,ако имам някакъв проблем да се обаждам),защото не ми се струва логично да чакам почти месец и половина преди следващия преглед? :? :? :? :?
Re: моля за съвет
« Отговор #1 -: Април 27, 2010, 20:39:45 pm »
Здравей!
И аз имам даже два миседа и сега правим нови опити с моя приятел!Трябва задължително поне 1 път в месеца,че може и по-често за да ти следят състоянието!Ако трябва се консултирай и с втори лекар!Желая ти успех! :crossfingers:

« Отговор #2 -: Април 28, 2010, 09:01:20 am »
благодаря ти за отделеното време :)на теб също желая успех :goodluck:
« Отговор #3 -: Април 28, 2010, 10:50:28 am »
Здравей poli_4ka ,аз не съм имала мисед,но когато забременях бях шаш и паника и ходех през 10-ина дни на УЗ,а последните месеци,всяка седмица при моя док и на тонове отделно,което се пада два пъти седмично  :lol:!док се отказа да ме убеждава,че няма смисъл  /още в началото/  като видя,че така съм по спокойна..при нас имаше други проблеми..и едва изкарах бременността,много пъти едва изчаквах до прегледа да ми каже,че всичко е ок.
тъй че сама решаваш - ако имаш нужда да чуеш бебо или да видиш - иди :) /лошото е, че толкова прегледи и УЗ касата не ги поема и трява да си ги плащаш/
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!