0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Божкеееее, милото животинче. Как го накваси тъй ма?
*
Не става само с яденееееееееее  :lol: :lol: :lol:
*
Леле, аз тук съвсем забравих да се отчитам... :oops:
Ясно е, че пияна змийка няма да гледаме.  :( И що ми се струва, че тя беше най-активна тия дни?  :( Явно и на нея и се е искало!  :D
Щастлива съм днес, че е петък и след като порядъчно сготвих и ошетах, смятам да си изкарам един дълъг и хубав уикенд от утре та чак до понеделник вечер!  :lol:
Лека и спокойна петъчна вечер!

*
Душе, и да не вземеш да работиш нещо, докато си почиваш.  :lol:

*
Добро утро!
Малеее, Миме, ама защо не го подсуши милото, я виш как е настръхнало  :D :D :D
А така Душе, почивай, че ти с тея приготовления можеш и до другият петък да си почиваш! :D
То било вредно, амаа аз без него не мога:

А от закуска ще се въздържа , чеее лято идва! :D
Приятно изкарване на почивните дни!
*
Добро утро!  :lol: То май добър ден стана, ама... :oops:
Бясна съм!  :mrgreen: Моят мъж от една година работи само за себе си и точно днес, когато трябваше да тръгнем за 3-дневната ми почивка, го извикаха на бач!  :( Ама съм много гадна аз!  :oops: Той, милият, се радва, а пък аз - се цупя!  :( Та, така, май -май няма да се ходи за три дни... :( Дано поне ме заведат за ден-два.  :wink:
Така, че, Деси, ще си почивам днес, до като пусна няколко перални и прахосмукачки!  :( Пете, мерси за кафенцето!  :lol: Аз пък ще пусна и закусчица, нищо че съм качила 2-3 кг, но тя ще е съвсем здравословна. :(

Желая слънчев и прекрасен уикенд на всички ви!  :lol:

*
Душе, заповядай да си почиваш у нас, щом ще е с парцал и прахосмукачка!  :lol:
Уф, яд ме е, че пак ти се размина почивката.  :( :( :(

*
Душе, заповядай да си почиваш у нас, щом ще е с парцал и прахосмукачка!  :lol:
Уф, яд ме е, че пак ти се размина почивката.  :( :( :(
Чудя се пък дали да не постачкувам малко?  :lol: Ха, добро ви утро!  :lol: Мъжката част отиде на бачкане, а женската се чуди дали да шета или не?  :wink: Освен това получих и предложение за ходене на плаж, ама ще си помисля.  :wink: :lol:
Хайде, първо да си изпием кафенцето, пък после ще му мислим!  :wink: :lol:

Така си пия аз сутрин кафето!  :lol:
А това е за вас! :lol:

Хубав неделен ден!  :wink: :lol:

*
Ха, Добър ден!
Душе, страхотна поза си избрала за пиене на кафенце! :DВиж какво хубаво време, аз ако съм на твое място - бегом към плажа -  :D
И аз се оттървам от чистенето :D потеглям към севера при мама :D
Лек и усмихнат ден на всички!
ПП: Забравих :oops:, мерси за кафенцето! :D
Аз вече го изпих и потеглям. Чао!
*
Душе, ако се опитам така да си пия кафето, ще се наложи да ме хоспитализират после.  :lol:

Аз смятам сега да полегна, че Евровизията гледах до късно вчера, а днес детето реши, че ще става рано и се получи лек сблъсък на интереси.  :lol:

Приятен ден на всички и хубаво време (при мен пак е мрачно и намръщено  :x)!

*
Аз смятам сега да полегна, че Евровизията гледах до късно вчера, а днес детето реши, че ще става рано и се получи лек сблъсък на интереси.  :lol:
А, и аз гледах снощи Евровизия. До късничко беше, но се наспах, ама си нямам такова будилниче, като тебе и мога да си спинкам когато си поискам и колкото си искам! :lol:
Аз пък сутринта гледах един филм за Нончо Воденичаров и много се разстроих! :(
Пете, приятно прекарване при мама!
Ай, отивам да правя таратор, че мъжо може да се изтупа за обяд!