0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: графиката на Нели
« Отговор #40 -: Февруари 24, 2009, 11:46:24 am »
...Ами аз все си казвам вече че няма да се вълнувам толкова преди цикъл,ама всеки месец все ми се случва нещо необичайно и отново затаявам дъх...ех ....надежда....

:bighug: :bighug: :bighug:
:goodluck:

Нашето първо чудо е вече на 7 г.!!! 26.12.2009 г.
Второто ни чудо, нашият коледен подарък, се появи на 25.12.2016г.!
« Отговор #41 -: Февруари 27, 2009, 09:52:07 am »
Благодаря ти,Lucrecia за топлите прегръдки!Подействаха ми толкова добре...При мен лелка все още няма,но аз започнах да се замислям ,че овулацията може и да е била по-късно-например на 16 ден(то аз един месец да не меря всеки ден по едно и също време и ето какво се случва),затова смятам да изчакам да видим как ще е температурката утре и ако до неделя не дойде онази проклетия ще направя тестче!  Снощи след секс с мъжа ми по него отново имаше много малко зацапване?Незнам вече какво да си мисля?И температурката падна-ама все пак е 37.00 8O
*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #42 -: Февруари 27, 2009, 10:38:16 am »
Нели,то зацапването може и от др да е било :wink:,но според мен О си е била когато
си я отбелязала,а и мисля че вече можеш да направиш тест
на мен ми се струва,че работата вече сте я свършили,айде дано съм ти пророк :D :hug2:
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
« Отговор #43 -: Февруари 27, 2009, 10:41:56 am »
Току-що бях до тоалетна и имах нещо като малко кафеникаво желе?Със сигурност не е начало на цикъл-беше странно!
« Отговор #44 -: Февруари 27, 2009, 10:49:27 am »
Много ще се зарадвам ако имаш пророчески заложби Фибчо :D Но с тестчето смятам да изчакам до неделя!Ще умра от нетърпение,но предпчитам като видя ниска БТ да знам,че лелката е на път,отколкото отрицателен тест :Стискайте палци,че след 10 месеца опити полека лека взех да се отчайвам!
*

fibo

• 2168
« Отговор #45 -: Февруари 27, 2009, 10:55:45 am »
Не знам защо аз пък точно обратното :?,сякаш като видя отр.тест се успокоявам и си чакам лелището,иначе едни трапети до последно и като видя как ми идва и едно голямо разочарование :(
Борко Бърборко
*
« Отговор #46 -: Февруари 27, 2009, 11:08:47 am »
Съгласна съм с теб, Нели  :D,
Ако до неделя не е до6ла лелката, направи едно тест4е. Макар 4е, продължавам да мисля, 4е правилно си определила О. Погледнах други твои графики и понякога ЛФ е малко по дълга. Затова из4акай с теста  :wink:.
 :crossfingers: :bfp:

« Отговор #47 -: Февруари 27, 2009, 19:56:34 pm »
И аз стискам палци :crossfingers: Успех миличка! :bighug:
[/url]
« Отговор #48 -: Март 01, 2009, 09:56:13 am »
 Луци,Фибчо и Петя много,много ви благодаря за подкрепата,палците,надеждата,но май гадинката ще дойде!Днес спря напрежението в гърдите,пък и температурката не е много свясна,така че очаквам пришествие днес!Малко ми прилошава,но и друг път ми се е случвало преди цикъл.Надявам се поне някоя от вас да ни зарадва този месец,абе дай боже всичките да видите :bfp: osi_9
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #49 -: Март 01, 2009, 10:06:33 am »
Мисля че графиката ти е много хубава дано ни зарадваш  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17
*

fibo

• 2168
« Отговор #50 -: Март 01, 2009, 10:11:07 am »
Нели,не знам,ама ако О е била когато си отбелязала,вече си със закъснение,тест
не си ли правила?? :D
Борко Бърборко
« Отговор #51 -: Март 01, 2009, 10:26:48 am »
Дениска аз за този месец вече не се надявам!Фибчо не съм сигурна,че О. е била тогава-просто така изглеждаше най-очевидно,но мен все ми се струва ,че е била на 16 ден.Да не говорим пък,че babyplan ми отчете безовълационен месец.Тест нямам вкъщи-защото като имам ги избуфквам рано и само се отчайвам.Пък и всяка сутрин от 3 дни насам като ходя до тоалетна на тоалетната хартия има нещо като зацапване-неще бежевеещо!Миналия месец лелката ме навести за рождения ми ден,този месец ще дойде за Баба Марта,абе с две думи не ме забравя тя по празниците!И накрая
  4естита Баба Марта на всички сладурки в сайта!Дано щастието ви се усмихне в най-женския месец!
*

kremoni

• 244
  • и аз искам бебе
« Отговор #52 -: Март 01, 2009, 11:31:21 am »
Нели,добре ти е графиката досега,ама прави си и тестове за овулация,за да си по-сигурна.Направи едно тестче де :balk_602: :bfp:
*
« Отговор #53 -: Март 01, 2009, 13:03:12 pm »
Докато я няма гадината, не губи надежда...........

« Отговор #54 -: Юли 16, 2012, 13:10:05 pm »
Здравейте,момичета!
Чета ви редовно и ви наблюдавам графиките,ама все ме примързява да пиша!Съжалявам да видя ,че някои от вас се подвизават от дълго време и им пожелавам скорошно омитане от тази тема!
Аз отново съм в играта с графиките!След 4 годишни опити и 2 миседа през 2 години(последният- миналата седмица)и невероятната ,лазеща по нервите, английска система на здавеопазването,все още не съм паднала духом и си нося оптизма като гербова марка.
За четири години(в английската система се водят 5-малко послъгах) са ми правили изследвания само на щитовидна жлеза(без антитела)FSH,LH,прогестерон,цветна снимка(една запушена тръба)и една ехография,при която се установи поликистоза,но съм нямала СПКЯ ,защото хормоните ми си били наред.Никой не ми е проследявал овулацията с ехограф и според  тях съм с неизяснен стерилитет.
Трябваше идния септември да дам съгласието си за инсеминации,но като разберат ,че имам още един аборт,може и да кажат че си забременявам,макар и  с безуспешен финал, и да ми ги откажат.Вече мога да очаквам всичко от тях!
Септември ще се прибера за малко в Бг, за изследвания(генетични и имунологични,щитовидна )и се надявам да открием причината.
Междувременно,в  четвъртък съм на английски частен лекар-някакво светило.Да видим и той какво ще каже и предположи,относно моите несгоди.
Голямо представяне направих,няма що!
Успех на всички този месец!
« Отговор #55 -: Юли 20, 2012, 10:43:32 am »
Да се отчета какво стана при лекаря.
Всичко е наред с матка,яйчници и няма хидросалпингс.Според него причината за моите неуспехи е  в недостатъчното ниво на прогестерона.Този месец ще правим фоликулометрия и ще слагам свещички прогестерон след овулация.Засега има фоликулчета,но няма доминантен.Ако изобщо има овулация( месеца след аборта)се моля  да е отдясно,откъм читавата тръба.Пуснах изследване за кариотип-резултата след 6 седмици.
« Отговор #56 -: Юли 21, 2012, 20:04:52 pm »
 Нели,успех миличка ,и разбира се дясна овулация :crossfingers:. Ще стане бебчо ,как няма да стане :balk_103:. С малко помощ от доки,всичко ще стане. Само спокойно. Много късмет този месец и дано той да ти е щастливият :bfp: :goodluck: :goodluck: :goodluck: :bighug:.
*
« Отговор #57 -: Юли 22, 2012, 10:28:04 am »
Нели миличка,прочетох цялата ти темичка и съм страшно възхитена от теб,страхотен дух имаш :bighug:Странно ми стана как са ти казали,че имаш поликистоза,пък хормоните са ти наред.Аз също съм с поликистоза,вследствие на инсулиновата резистнетност,която диагноза си поставих сама и ендокринолога я потвърди,защото в скъпите клиники и частни кабинети за 3 години никой не благоволи да ме прати на ендокринолот и да ми изпише прогестерон...но да не позхващам тази тема,че се дразня.Този месец сама си назначих прогестерон ,в момента в който усетих,че О е минала,а аз вярвах,че е имало такава си почнах утрогестан,по 1 на ден.Ми нямаше да навреди,в последстие се оказа,че съм постъпила правилно.Та така,ако човек сам не си помогне не може да разчита само на лекари,поне не и в БГ според мен.Стискам ти палци прогестерона да е твоето решение мила и нещата да се подредят :crossfingers: :crossfingers: osi_9