0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

rosKATA

• *
  • 3
  • Не искам да се изгубя в страха си!
Помогнете ми за графиката ми
« -: Юли 01, 2010, 11:45:42 am »
Здравейте мили момичета!Ще се радвам ако и аз сам удостоена с вниманието някоя от вас да ми разгледа графиката.Още не сам мн на ясно кое как е във форума но с ваша помощ се надявам да успя.Благодаря ви предварително
Re: Помогнете ми за графиката ми
« Отговор #1 -: Юли 01, 2010, 23:46:17 pm »
Здравей Роси, аз не успявам да отворя графиката ти. Виж си настройките дали не си забранила нещо. Освен това мисля, че трябва да се премести в подтемата за графики, но тук модераторите имат думата.  :wink:

*
« Отговор #2 -: Юли 02, 2010, 11:38:22 am »
  Аз отварям графиката без проблем,но не мога да кажа много,освен че тази БТ. ми харесва.rosKATA,мисля че е по-добре да си зададеш въпроса в подфорум"Покажете си графиката" или в темата:"Дайте да ви видя графиката."Обикновено там denis отговаря бързо и компетентно или пък другите момичета,които са наясно с вариантите.Успех!

« Отговор #3 -: Юли 02, 2010, 17:20:25 pm »
Според мен тази графика е нормална,очертани са добре двете фазаи, не виждам нещо притеснително при нея. Това е за миналия цикъл, доколкото виждам от датите, как стоят нещата със следващата графика, ако има?
« Отговор #4 -: Юли 02, 2010, 19:32:55 pm »
аз не мога да видя графиката..отваря се моята, а като я търся с този ник в графики на потребители, излиза, че не е споделена.. аз ли имам проблем?

*
« Отговор #5 -: Юли 02, 2010, 19:57:20 pm »
  Сега и аз не я отварям,междувременно нещо е променено.Хубава вечер,момичета!

*
« Отговор #6 -: Юли 02, 2010, 22:38:37 pm »
Хм, защо има две теми за твоята графика? Заключвам другата.