0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
Зачеване
« -: Май 17, 2006, 08:46:47 am »
Нещо интересно,което би отговорило на доста въпроси. Може и да сте го гледали, но ако не сте си струва да се види  :wink:

http://www.drmalpani.com/animation/babymaking101.wmv :wink:

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Зачеване
« Отговор #1 -: Май 17, 2006, 09:13:17 am »
сайтът на д-р Малпани е много хубав, наистина. навремето го изчетох целия, даже писах на доктора за съвет - той има специална он-лайн форма за задаване на въпрос и наистина отговаря както е обещал - до 48 часа.
освен това, той е написал много интересна книга за репродукцията и стерилитета, която е също достъпна напълно безплатно на неговия сайт. който чете английски - нека я прочете, много е информативна и добре написана.
навремето бях почнала да я превеждам, с цел да я пуснем тук, ама не остана време да довърша...
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
Зачеване
« Отговор #2 -: Май 17, 2006, 09:59:33 am »
И аз му писах, Джам :wink:

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
Зачеване
« Отговор #3 -: Май 17, 2006, 10:19:35 am »
книжката верно е доста информативна, особено за начинаещи
браво, джам, пак си уцелила десетката :D
The impossible is often the untried [/i]
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Зачеване
« Отговор #4 -: Май 17, 2006, 10:31:04 am »
Цитат на: jam
навремето бях почнала да я превеждам, с цел да я пуснем тук, ама не остана време да довърша...

Да, бе, какво стана с превода?  :lol:

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

Anonymous

Зачеване
« Отговор #5 -: Май 17, 2006, 11:02:26 am »
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Зачеване
« Отговор #6 -: Май 17, 2006, 11:03:41 am »
Госта съм аз  :oops:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
Зачеване
« Отговор #7 -: Май 17, 2006, 11:42:16 am »
Като го гледах и разбрах - това е ЧУДО!
Неверояно е как природата се е погрижила за всичко и колко е прекрасно!
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
Зачеване
« Отговор #8 -: Май 17, 2006, 11:59:15 am »
Толкова е красиво - права си Лени - ЧУДО е ! Дано успеем и всички ние да се радваме на по едно такова мъничко чудо  :)

*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Зачеване
« Отговор #9 -: Май 17, 2006, 18:04:02 pm »
Цитат на: Meli
Цитат на: jam

Да, бе, какво стана с превода?  :lol:

срам и резил :( лошото е, че файловете останаха на служебния компютър, бех превела първата глава...
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

Зачеване
« Отговор #10 -: Май 17, 2006, 21:33:34 pm »
Колко много условия трябва да са изпълнени за да се случи това ПРЕКРАСНО ЧУДО, а как при повечето двойки става толкова лесно и безпроблемно- КЪСМЕТЛИИ :ask:
Нашите щъркели взеха поръчките, но явно са се загубили по пътя :wink:
Нека скоро и при нас да се случи тази сложна ХИМИЧНА РЕАКЦИЯ! :00001754:  :blowingdust:  preggo  ylinfant
 :goodluck:  :goodluck:  :goodluck:  :goodluck:  :goodluck:

Зачеване
« Отговор #11 -: Май 19, 2006, 14:52:10 pm »
господи, кога и на мен ще ми се случи това чудо....чакам от толкова дълго, а уж всичко е наред  :balk_134: