Здравейте момичета
Аз не съм нито толкова активна, нито близка с повечето от вас, но ето мисля, че се нуждая от помоща ви. От 3г правим опити за бебе /след спонтанен аборт-неопределена причина в 4 месец/, но уви до сега резултат няма. Не съм се хукнала по клиниките, защото всички ме уверяват, че щом веднъж съм успяла, няма начин пак да не успея...Но губя надежда..а и ЕГН-то ми напредва...
Снаха ми е бременна в 7-ми месец, което малко утежнява ситуацията /някои от вас, вероятно се досещат/, но поне се радвам, че ще ставам леля
И така, защо пускам тема:
Миналия месец /първи опит/ мерих БТ, протече като по книжка- 27-28 дневен цикъл, на 14-я ден положителна черта на теста за овулация, на 17 /според една от вас овулация/, то цервикална слуз за чудо и приказ, то по мен книга да се напише, образец! Лелката дойде, мина и си замина...
Този месец обаче греда- от начолото до ден днешен 36,8-36-9С /ректално/, някаква тъпа болка ниско в корема /днес/, тестове за ову-отрицателни до един, няма двуфазност, няма нищо....Не разбирам и не съм достатъчно подготвена. :oops:А и донякъде, признавам, имам нужда от подкрепата ви..Благодаря предварително.