0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Бубулина

• *
  • 1352
  • Благоденствие да сполети тази къща!
графиката на bubulina
« -: Юни 26, 2010, 15:47:49 pm »
Здравейте момичета  :) Аз не съм нито толкова активна, нито близка с повечето от вас, но ето мисля, че се нуждая от помоща ви. От 3г правим опити за бебе /след спонтанен аборт-неопределена причина в 4 месец/, но уви до сега резултат няма. Не съм се хукнала по клиниките, защото всички ме уверяват, че щом веднъж съм успяла, няма начин пак да не успея...Но губя надежда..а и ЕГН-то ми напредва... :( Снаха ми е бременна в 7-ми месец, което малко утежнява ситуацията /някои от вас, вероятно се досещат/, но поне се радвам, че ще ставам леля  :D И така, защо пускам тема:
Миналия месец /първи опит/ мерих БТ, протече като по книжка- 27-28 дневен цикъл, на 14-я ден положителна черта на теста за овулация, на 17 /според една от вас овулация/, то цервикална слуз за чудо и приказ, то по мен книга да се напише, образец! Лелката дойде, мина и си замина...
Този месец обаче греда- от начолото до ден днешен 36,8-36-9С /ректално/, някаква тъпа болка ниско в корема /днес/, тестове за ову-отрицателни до един, няма двуфазност, няма нищо....Не разбирам и не съм достатъчно подготвена.  :oops:А и донякъде, признавам, имам нужда от подкрепата ви..Благодаря предварително.  :bighug:
"Това,което не ни убива, ни прави по-силни!"

*
Re: графиката на bubulina
« Отговор #1 -: Юни 26, 2010, 16:13:56 pm »
Здравей Бубе, какво да ти кажа, от Денис съм чела, че поне 1-2 пъти в годината е нормално да няма Ову.,дано това е тоз път, виж и другия месец как ще е и съвета ми е да отидеш в клиника- просто нямаш време за губене, а и този аборт в 4-ти месец не е никак добра новина, защото имунологично може да има нещо,което да попречи и сега.
Стискам ти палци и дано имаш късмет този път  :D
*

Бубулина

• *
  • 1352
« Отговор #2 -: Юни 26, 2010, 20:33:22 pm »
Мерси за бързата реакция, Жени и аз се чудех дали се касае за ановулаторен период или за нещо друго...Не ме разбирайте грешно, но просто толкова много диагнози чух от различните лекари, които посещавах след аборта, че някак доверието ми в тях се поизпари  :oops: Не, че вие сте лекари и можете да ме "излекувате", но повечето сте преживели трънливия път, по който минавам и смятам мнението ви от преживяна гледна точка, за доста по-меродавно.... :)

*
« Отговор #3 -: Юни 26, 2010, 21:47:11 pm »
Добре дошла :) Дано не се задържиш много.
Високата БТ  във фоликулярна фаза може  да е признак на висок естроген, следващия месец изследвай някои хормони ако имаш възможност. :) Пожелавам ти скоро да видиш 2те чертички :)
*

Бубулина

• *
  • 1352
« Отговор #4 -: Юни 26, 2010, 22:04:15 pm »
Благодаря ти за топлите думи, Chin  :) Много си мила...
Всъщност от септември смятам да се ориентирам към клиниката на Щерев..и се чудя, тъй като наистина е добре да видя някои от хормоните си, да изчакам ли първо какво ще ми кажат там или самосиндикално да посетя ендокринолог?

П.П виждам, че при теб щастливото събите е настъпило, успех и много щастие мила  :bori_014:
« Последна редакция: Юни 26, 2010, 22:09:17 pm от bubulina79 »

*
« Отговор #5 -: Юни 26, 2010, 22:09:29 pm »
Не пречи да отидеш отделно на ендокринолог, а ако е ендокринолог-гинеколог още по-добре според мен. Хубаво е да ги видиш как са, до септември има време, при Щерев пак ще се информираш.
« Отговор #6 -: Юни 27, 2010, 14:15:22 pm »
Здравей и от мен Бубу, дано по-кратко се задържиш в този форум  :) И на мен този цикъл ми изглежда ановулаторен, освен ако нямаш късна ову разбира се! Аз също бих те посъветвала да направиш стандартните изследвания преди посещението в клиниката, така ще спестиш време. Така или иначе обаче не спирай да мериш редовно температурата и да правите опити ако има ову, за да добиеш по-точна представа за цикъла си. Разбира се, че ще се подкрепяме и ще споделяме опит  :bighug:

*

Бубулина

• *
  • 1352
« Отговор #7 -: Юни 28, 2010, 09:58:03 am »
Ще ги направя разбира се...Щом ме съветвате за това. В крайна сметка, не възнамерявам да пестя нито време, нито финанси за желаното щастие...И как бих могла  :)

*
« Отговор #8 -: Юни 28, 2010, 10:07:40 am »
Успех миличка   :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :goodluck:
*

Бубулина

• *
  • 1352
« Отговор #9 -: Юни 28, 2010, 21:08:28 pm »