0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

здравейте.ако можете да ме посъветвате мн бих се зарадвала.от около две седмици запо4наха болки ниско в дясно, oтна4ало единични после след около една седмица многократни леко присвиващи болки и аз бях решила в на4алото, 4е е от овулацията,макар 4е запо4наха ден два преди да ми се позитивира теста за овулация(ходих на лекар и ми казаха 4е овулацията е от ляво, нали опитваме за бебе :), но те продължават и до момента, като се прехвърлиха и в ляво. В същото време започна от една седмица едно леко течение, което на цвят от бяло стана жълтеникаво. нямам парене или сърбеж. какво да правя? :?: при натиск има лееееееееееееека болка почти незабележима.a да и да не забравя- от 3 дни вдигам температура до 37.4, но пък сутрин ми е нормална :(
ПП ходих втори път на лекар и тя реши, 4е не е възпаление, но това беше преди да се появи и това жълтеникаво течение и тази температура
« Последна редакция: Юли 08, 2010, 11:38:49 am от fenka1 »
Re: възможно ли е да става ? за възпаление
« Отговор #1 -: Юли 08, 2010, 12:04:45 pm »
пусни си микробиология на влагалищен секрет, след като имаш течение. Питай си АГ-то и за други изследвания (като например за хламидия - просто за всеки случай, цитонамазка). Аз винаги се възмущавам как АГ-та не пускат изследвания, които се водят профилактични, при положение, че жената желае да забременее.
За съжаление не мога да кажа от къде идват тези болки. Ако АГ-то не знае, отиди при твоето джи пи - обясни му точно как и кога те боли и нека то да те насочи.
Успех!
Не съм пушила от 10/02/2014 (отказвам ги на сила)
« Отговор #2 -: Юли 08, 2010, 12:26:26 pm »
мерси за съвета и аз това сте направя, а за хламидия съм се изследвала и съм отрицателна
« Отговор #3 -: Юли 09, 2010, 10:00:13 am »
направих се вчера едно суе, което показа стойност 40( при норма 12) и нормални левк, макар 4е в понеделник си  направих същите изследвания и ми показаха норм. левк и суе- 15.обадих се личния лекар и според нея е възпаление :(ами ако се е запушила тръбата какво ще правя :?
« Отговор #4 -: Юли 09, 2010, 12:37:29 pm »
lora1, може възпалението да е на друго място. Какво мисли джи-пито ти по въпроса? Все пак след като вдигаш температура може и вирус да си хванала. Не се притеснявай, а гледай да намериш причината по-бързо и да се лекуваш.
Успех!
Не съм пушила от 10/02/2014 (отказвам ги на сила)