0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Бременна ли съм - имах цистит?
« -: Юли 20, 2010, 15:20:16 pm »
Дайте ми съвет???Здравейте, последният ми цикъл беше на 22.06.2010 и имахме с мъжа ми полови контакти до 3-4 юли. Към 5 се оказа че имам цистит с наличието на бактерия ешихерия коли 10/5(пуснах посявка). Докато чаках изследванията пиех всеки ден чай от мечо грозде, царевична коса и дръжки от вишни, а след това пих антибиотик-монурал май се казваше-едно прахче, което се изпива еднократно. След 1 седмица пуснах пак урина и всичко беше ок. През това време не сме имали контакти с мъжа ми, защото е противопоказно. На 18 пак правихме опити за бебе. Цикълът ми е много точен 27 дни - тоест трябваше да ми дойде на 19,но още не ми е дошло - закъснява с 1 ден. От нетърпение си направих днес тест и беше категоричен-само 1 черта. Имам голяма молба- знае ли някой дали въобще е възможно да съм бременна при положение че имах цистит и че пиех толкова билки-чувала съм че не трябва да се пие чаи при бременност защото предизвиква контракции и в началната бременост дори спонтанен аборт. Тестът също беше отрицателен. Може би избързах с него - но нали този хормон който го отчитат тестовете се засича още 5-6 дни след оплождането, а аз подозирам че ако има въобще оплождане е станало до 4 юли - доста време е минало. Има ли опасност да се е увредил плода?
Re: Бременна ли съм - имах цистит?
« Отговор #1 -: Юли 20, 2010, 15:37:15 pm »
Може просто да ти закъснее цикъла, пила си лекарства и билки, понякога се отразяват.
Теста с първата сутрешна урина ли го направи?
Ако си много нетърпелива можеш да си направиш кръвен тест, така ще се разбере със сигурност.
Не мисля, че може да е увреден плода, все пак си пила лекарствата съвсем в началото, дори преди евентуалното закрепяне на ембриона...
  09.11.2007
Re: Бременна ли съм - имах цистит?
« Отговор #2 -: Юли 20, 2010, 17:12:38 pm »
Ами направих теста по обяд-бях пила и кафе и закусих и няколко чаши с вода. Четох че това може да се отрази на верността на теста. Вчера имах сутришно гадене, а сутринта се събудих от странни болки ниско в корема-нещо като пощипване или не знам какво друго. Март преживях аборт вследствие на кухо яйце и бях във втрория месец-имах пак такива симптоми-гадене, опъване вътре в корема и т.н. Ще си взема тест и утре с първата урина ще си направя пак. Мерси че ме успокои относно билките. АААА забравих да кажа че преди цистита пи няколко дни специален чай от билки за зачеване(цариче и др.)Той стимулира овулацията и съм сигурна че я имах и то преди цистита. Ако не стане здраве да е-казаха ми да пия чай от червена детелина+листа от малина, а мъжа гингер(магарешки трън). Тази комбинация била изключително ефективна. Ще пробваме и това - поне не вреди. Успех на всички с опитите.