0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
момичета, само да напомня на онези от вас, които няма да могат да пътуват до Плевен за Деня на репродуктивното здраве, че в тази тема тук:

http://www.zachatie.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=4141&sid=3f1619aa4935f0b1b10656009c0896a3

можете да задавате въпроси към специалистите, които ще дават консултации по време на проявата - поканени са представители на всички инвитро центрове в България, представители на клиниката Якентро-Солун и представители на институт Шер-САЩ, които активно работят по връзката имунологични проблеми-стерилитет.

не пропускайте тази възможност.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
Джами много се извинявам, че тук ще попитам: Кога е деня на репродуктивното здраве в Плевен?
Поразрових се назад, но не можах да намеря инфо кой точно е деня?
Аз не съм присъствала друга година, но тази ще сме в Плевен седмицата 21.05 до 24.05 затова питам, ако мога лично да присъствам.
Благодаря предварително!
*
Цитат на: vkas
Джами много се извинявам, че тук ще попитам: Кога е деня на репродуктивното здраве в Плевен?
Поразрових се назад, но не можах да намеря инфо кой точно е деня?
Аз не съм присъствала друга година, но тази ще сме в Плевен седмицата 21.05 до 24.05 затова питам, ако мога лично да присъствам.
Благодаря предварително!

Информация има на началната страница  :D

Цитат
Сдружение Зачатие обявява своята инициатива "Ден на репродуктивното здраве", която ще се проведе на 10 юни 2006 г. в хотел Ростов - Плевен. Сдружението предвижда организирането на ежегодна иницитива, чрез която да се обърне внимание на обществеността върху репродуктивното здраве, една територия с много въпросителни и неизвестни.

прочети пълния текст
*
Благодаря ти Пандичка :balk_21:
*
На 10 юни 2006 г.
Тоя линк го видях на две места, обаче аз съм от алтернативния адрес, така че някой би ли казал къде в сайта е това място за въпроси и отговори?
Благодаря ти, Бени!

*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
Подфорум - Сдружение Зачатие

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde