Здравейте, момичета
имам същия проблем - обилна М със съсиреци от около година и половина. Случи ми се за първи път когато бях в М и се бях натоварила физически през деня,и още вечерта получих кръвоизлив - имах и доста съсиреци.На следващия ден отидох на лекар-гледа ме на УЗ и каза че не вижда нищо притеснително, всичко е нормално. Ходих и на втори преглед след като ми свърши М, пак нищо. Но това се случи и слеващия месец, и така в продължение на година, докато накрая реших че това не е нормално и отидох на др лекар. Тя веднага ме прегледа на УЗ и видя киста на левия я-к, предписа ми Дуфастон в продължение на 6 месеца по схема, като след първия и третия месец съм ходила на прегледи, кистата видимо намаляваше, но М си оставаше същата - обилна със с-ци. Правих си ТSH - в норма е. Сега ми предстои да отида на последния преглед и съм доста притеснена, понеже явно проблема ми не е от тази киста. А тази обилна М никак не е приятна, постоянно съм в страх да не се изцапам докато съм навън. Просто имам чувството че ще ми изпаднат вътрешностите. Извинявайте за многословието, исках да споделя с вас моята история, и ако може да получа съвет какви мерки да взема, защото това не може да е просто нормално състояние.