0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Знаете ли кога...
« -: Май 19, 2006, 09:10:08 am »
може да се прави опит за бебе след хистероскопя за отстраняване на неизвесно образувание в матката, установено след цветна снимка? Моя приятелка загуби бебето в началото на осмия месец и и казаха, че има септум. На цветната снимка се вижда двурога матка и тъмно петно посредата на матката. Ще и го махат,каквото и да е, но не е питала после колко да чака.
Матей - 1.04.2006 г
Знаете ли кога...
« Отговор #1 -: Май 19, 2006, 09:20:03 am »
Аз съм правила хистероскопия, но за махане на полип. Някои казаха още същия месец да действаме, други - да изчакаме следващия.
Благодаря ти, Бени!

*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Знаете ли кога...
« Отговор #2 -: Май 19, 2006, 09:26:34 am »
Гледам, че положението и е сериозно. Непременно да пита лекаря си.
Знаете ли кога...
« Отговор #3 -: Май 19, 2006, 10:43:48 am »
На мен лично ми казаха 3 месеца,но може би при всеки е индивидуално.
Разумът е даден на човек, за да разбере, че не може да се живее само с разум
Знаете ли кога...
« Отговор #4 -: Май 19, 2006, 13:44:51 pm »
Фанта, при хистероскопията се оглежда кухината на матката - подобна на лапароскопията - но при лапароскопията се оглежда матката отвън, а при хистерото - отвътре.
Благодаря ти, Бени!

*
Знаете ли кога...
« Отговор #5 -: Май 19, 2006, 17:53:24 pm »
На въпроса колко трябва да се пазим след хистероскопия аз получих отговор "не много", тъй че ние от следващия месец пробвахме и нямаше никакъв проблем. Но все пак предполагам важен е и резултата от находката. Така че най-добре лекарят да каже.

*
Знаете ли кога...
« Отговор #6 -: Май 19, 2006, 20:25:13 pm »
Предвид на това, че жената е била в осми месец все пак, струва ми се че е необходимо повечко врме за да се възстанови матката.
Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
Ако съдбата е спряла да ви се усмихва, опитайте се да я разсмеете!